час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

8 лютого перший український мас-маркет презентував нову весняну колекцію жіночого одягу, присвячену життю, любові та краси.
08-02-2018

Бренд MustHave вирішив не відкладати запуск весняної лінії одягу (адже весна, перш за все, пробуджується всередині нас) і вже в лютому порадував українських дівчат оригінальної новою колекцією.
У ній представлені найрізноманітніші моделі для кожного весняного події, а також відтінки і принти. М'який блакитний і глибокий синій, насичений червоний і цукерковий рожевий, трав'яний зелений і сонячний жовтий, великі оригінальні квіти та листя монстери, повітряна пудра і грайливий горошок - MustHave пропонує вибір, адже весна - особливий час року, багате і мінливий.
Серед нових моделей - жакети, штани, блузки, сорочки, спідниці, шорти і, звичайно ж, головна любов першого українського мас-маркету - сукні, створені для весни, настрою і усмішок.
Перші моделі весняної колекції вже можна придбати у всіх магазинах і шоу-румах MustHave, зокрема в ТРК «Проспект». Більш того, в честь такого події 10 лютого (з 13 до 16) кожна покупниця MustHave отримає в подарунок красиву квітку.
Приходьте за новими нарядами, хорошим настроєм і своєю навесні!