час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Для дому, Інстаграму та краси
10-07-2018

Мумі-тролі, Рожева пантера, мімішні ведмедики, штуки для Інстаграму, бокси для зручного зберігання домашніх дрібниць, популярна корейська косметика та багато іншого - все це знайдеться у Miniso у ТРК «Проспект». Про найбажаніші і незвичайні товари на полицях цього магазину Вікенду розповіла його продавчиня Ольга Кимпьян.
- Компанія Miniso заснована у Японії у 2013 році та позиціонується як фаст-фешн бренд. Вона налічує понад дві тисячі магазинів у більш ніж 60 країнах. Перший Miniso був відкритий в Україні у вересні 2017 року. Зараз у Києві працюють вже п'ять магазинів, один з них - у ТРК «Проспект» - відкрився у березні 2018 року.
У кожному Miniso у будь-якій країні ви почуєте одне й те саме вітання, побачите однакову форму співробітників і відзначите ті ж стандарти обслуговування. Продукція теж практично однакова. Викладення робиться за загальноприйнятими в мережі стандартами, але через те, що всі магазини різні за площею, кожен невловимо відрізняється власною атмосферою.
У Miniso представлені десять категорій товарів, тому кожен знайде тут щось приємне та корисне для себе. Компанія принципово не здійснює продажів через інтернет-магазин, щоб надавати комфортний офлайн шопінг.
Категорії товарів у Miniso: 
- краса та здоров'я; 
- електронні аксесуари; 
- аксесуари;
- сумки та стиль; 
- сезонні товари;
- канцелярія та дозвілля;
- текстиль;
- домашній затишок;
- іграшки; 
- побутові товари.

Наш товар - стильний, креативний, молодіжний. Тому наші основні покупці - люди до 35 років. Товари від Miniso ніби створені для яскравих фото в Інстаграмі.
Асортимент в магазинах оновлюється щомісяця. З нових категорій в Miniso - корейська косметика, яку давно чекали в Україні. Уже зараз магазини отримують на неї найкращі відгуки від покупців.

Топ продажів 
Пресовані маски
Вони не тільки корисні для шкіри, але ще й дуже оригінальні. Принцип у тому, що Ви робите звичну маску для свого типу шкіри, додаючи одну таблетку з упаковки. Отриману масу нанесіть на обличчя. Через особливості маски вам не знадобиться пензлик та не доведеться змивати залишки (79 гривень за 30 таблеток).

Подушки для подорожей 
Поєднання яскравого дизайну та привабливої ціни (189 гривень). 

Powerbank - універсальні мобільні батареї. У Miniso великий вибір таких батарей - більше 20 моделей.

Іграшки
Всі ці коти, слоники, пінгвіни викликають бажання помацати, потискати та забрати додому.

Пляшки
Влітку це зручні та стильні ємності для холодних напоїв. Взимку на цих полицях стояли термочашки різних кольорів.

Органайзери від Miniso - бажана річ для дому. Вони допоможуть розсортувати канцелярію та взуття, навести лад у прикрасах та косметиці. Дві кращі моделі: Органайзер у вигляді пуфа для дому. Всередину можна скласти різні дрібниці. Зовні він виглядає як невеличкий домашній пуф, на якому можна сидіти.
Коробка для домашніх дрібниць Вона представлена у двох розмірах (великому та меншому) та у трьох різних кольорах. Зручність цієї моделі - дві застібки (верхня і бічна) і прозорі віконця, крізь які можна відразу побачити вміст цієї самої коробки на полиці. І пуф, і коробка - трансформери. Якщо вони не потрібні зараз для зберігання, можна просто скласти їх так, що вони не займуть багато місця на полиці

Обіцянка від Miniso: влітку очікується велика поставка товарів з символікою «Рожевої пантери», мумі-тролями та героями мультфільму «Вся правда про ведмедів». Це будуть іграшки, чохли, накладки на телефони та багато іншого мімішного та прекрасного. Виявляється, в Китаї дуже люблять Рожеву пантеру, у багатьох магазинах можна зустріти товари з цим героєм.
Джерело: http://project.weekend.today/miniso_in_prospect