час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Краватка-метелик та брутальні черевики: 6 історій про речі-подарунки від відвідувачів ТРК «Проспект»
11-10-2018

Мілашні шкарпеточки, забавна краватка або важкі черевики - що дарують одне одному сучасні закохані? Чи завжди подруги добре знають смаки кожної, а старше покоління помиляється з речами-подарунками для юних? Вікенд вислухав шість історій відвідувачів ТРК «Проспект» і дізнався, чи варто дарувати близьким одяг, білизну та взуття. 

Далеко не кожен готовий дарувати друзям речі. Нас не полишає сумнів: а чи  підійде подарунок  за розміром? Чи вгадаємо ми зі стилем? Чи буде річ до смаку чи розчарує? Людей, які охоче дарують друзям одяг, насправді не так і багато. Анастасія - якраз виняток із загального правила. Вона з величезним задоволенням не просто дарує одяг, але і відкриває своїм друзям якісь нові грані їх образів. І що цікаво - зазвичай дівчина вгадує!
- У мене було кілька шоурумів у Києві, тому дарувати речі - одне з моїх найулюбленіших занять. Це дуже захоплюючий процес - дивитися на людину з боку, представляти її в різних образах і в решті решт обрати щось незвичайне, що розкриє її несподівано і по-новому. Мені подобається бути автором таких перетворень, дивувати і радувати знайомих та друзів. Зазвичай подаровані мною речі викликають захват і вдячність. Може, хтось просто не зізнається, що йому не сподобалося? Хоча навряд чи, все носять мої подарунки із задоволенням.

Джерело: http://project.weekend.today/prospekt_clothes_gifts