час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

LAFESTA на Дні народження ТРК «Проспект»
04-12-2018

На Дні народження ТРК «Проспект» музичний гурт LAFESTA створив приємну атмосферу легкості, мотивуючи гостей висловити свій настрій в ритмах і рухах.
Після концерту учасники LAFESTA розповіли в ексклюзивному інтерв'ю про особисте - про свій стиль в одязі і про те, яких виконавців вони слухають у вільний час.
«На сцені для мене важливо відчувати себе вільно, щоб наряди підкреслювали пластику тіла і було комфортно рухатися. Але в той самий час мені подобаються інноваційні прикраси, які надають образу яскравості», - розповіла Ольга Россі, солістка LAFESTA.
Іванка, саксофоністка гурту LAFESTA, зазначила: «Класичні наряди вдягаю тільки на весілля або на урочисті заходи. Зазвичай обираю casual-стиль. Люблю вишиванку з цікавими орнаментами». Традиційному українському наряду – вишиванці віддає перевагу і Ігор, DJ, який грає на електронній перкусії.
Успіх для LAFESTA – це бути на своєму місці, займатися тим, що подобається, відчувати гармонію і баланс між сім'єю, роботою і здоровим станом. А натхнення - його можна знайти скрізь: в любові до близьких людей, в дітях, навіть проводячи час з собакою, який вірно дивиться в очі.
Оля, солістка гурту, поділилася ще одним унікальним лайфхаком: «Для мене важливо робити подарунки і сюрпризи близьким людям. І це мені приносить задоволення - як джерело особистої енергії».
Учасники гурту LAFESTA віддають перевагу нішевій музиці: рок-н-ролу, американським різдвяним гімнам 50-их і британській групі Sade.
Гостям ТРК «Проспект» група LAFESTA бажає бути щирими, щедрими і завжди мати достаток.