час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Музика та настрій від Артема Пивоварова на Дні народження ТРК «Проспект»
04-12-2018

На святковому концерті в ТРК «Проспект» Артем Пивоваров поділився з фанами і гостями торговельно-розважального комплексу своєю запальною енергією, ритмом і драйвом. І побажав кожному усвідомити найважливішу місію в житті: «Бути чесним з собою, розкриватися, подобатися. Навіть найбільш глобальні речі насправді дуже прості і лежать майже на поверхні. Їх потрібно знайти в собі, відчути.
Часом ми занадто заморочуємося стосовно другорядного. Як результат - стоїмо на місці і не розвиваємо свій внутрішній потенціал, ховаємо почуття. А якщо перезавантажитися, перезарядитися, то внутрішнє «я» підкаже справжній шлях, допоможе усвідомити і відчути своє життя з новою силою і енергією».
Теорія особистого успіху Артема - індивідуальне сприйняття щастя, любові, натхнення, створення нової музики ... Коли можна словами, ритмами і нотами транслювати свої почуття. І передавати їх людям. І вони їх підхоплять. Це щось вище або глибше, ніж визнання соціумом. Це як достукатися до сердець.
У своєму інтерв'ю для ТРК «Проспект» Артем розповів про нову single-трилогію «Повз мене», «Карма» і «Будда», в якій він представить авторське бачення глобального пошуку & знаходження «себе». Ця музика об'єднує різні стилі, в тому числі сучасні електро-mix з етнічними мотивами.
Артем не вважає себе шопоголіком, обираючи наряди від українських дизайнерів. «Мені подобаються різні кольори - білий, зелений, червоний, чорний. Все залежить, знову ж таки, від настрою, ситуації і навіть від пори року. Люблю експериментувати з образом, віддаю перевагу нашим дизайнерам, а також дослухаюся до того, що радять мені колеги з нашої команди. Безумовно, я не можу побачити себе з боку, тому мені важливо почути їхню думку».
«На концерті в ТРК «Проспект» моя одинадцятирічна донька сказала, що у Артема Пивоварова музична енергія, як у Майкла Джексона. Особисто я отримала свою дозу професійного задоволення, коли спілкувалася з Артемом під час інтерв'ю. Обговорювали глобальне в особистому. І особистість - в глобальному сенсі. Вийшло по-філософськи задумливо і щиро з моральної точки зору», - поділилася своєю думкою Олена Обухівська, PR менеджер ТРК «Проспект».