час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Від Бетмена до паєток: який одяг та іграшки обирають діти
20-08-2018

Топ-продажів в дитячому універмазі СМІК в ТРК «Проспект» 
Футболки – перевертні та Бетмен для дівчаток, дзиги та ляльки в кулях - про улюблені іграшки та модні дитячі одежини Вікенду розповіла Тетяна, продавець-консультант універмагу СМІК у ТРК «Проспект».
- Дитячий одяг - це продукція польського бренду, іграшки - від різних світових виробників, частина з них - теж польські. У Смік можна легко одягнути дитину - тут представлена шкільна форма, домашній, спортивний та повсякденний одяг, наряди для особливих випадків.
Зал поділений на зони для малюків, дітей середнього віку та старших. Тому знайти все необхідне буде легко.
У цьому сезоні діти вибирають футболки, майки, рюкзаки з принтами улюблених героїв. Дівчатка більше люблять героїнь Діснея - Ельзу, інших принцес, героїв «Щенячого патруля». Хлопцям подобаються супергерої, машинки та трансформери. Улюблені супергерої - Бетмен, Людина-павук. До речі, дівчатка теж люблять Бетмена.
Головними трендами дитячої моди у цьому сезоні стали:
Шорти-спідниця - у поєднанні з топом це один з найбажаніших нарядів юних модниць. 
Футболки-перевертні - малюнок з паєток, який змінюється, якщо провести по ньому рукою.
Пишні спідниці - особливо з прозорого кольорового фатину, поверх звичайних шортів, лосин або коротких спідниць. 
Плісировані спідниці різних кольорів та довжини. 
Яскраві футболки від Діснея - з різними принтами. 
ТОП-улюблених іграшок у дітей
Дзига Бейблейд збирається з трьох частин та запускається за допомогою ручки. Новинка від Бейблейда - це скринька, в якій зручно зберігати дзиги, щоб не розгубити їх. Добре купити в комплект до набору дзиг спеціальну арену для них.
Ляльки Лол - всередині цих круглих куль можуть бути не тільки лялечки, а й набори - сестрички-лол. Ляльки бувають найрізноманітнішими, в наборах є одяг та аксесуари для ляльок, різні наклейки. Нещодавно у продажу з'явилися величезні золоті кулі - в такому наборі зазвичай знаходяться дві великі та дві маленьких лялечки, а також понад 50 аксесуарів.

Лего-набори - постійно цікавлять дітей різної статі та віку.
Білий шум - його зазвичай вибирають мами немовлят. Це іграшка, що заспокоює діток перед сном. Її зазвичай кладуть поруч з малям, підвішують на ліжечко або коляску. У ній є три режими звуку - гучний, трохи спокійніший та зовсім тихий. Звук нагадує биття маминого серця.
Джерело: http://project.weekend.today/kids_prospekt