час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Продати, віддати, передарувати. Що з непотрібними речами роблять відвідувачі ТРК «Проспект»
02-11-2018

Речі не вічні. А ще вони виходять з моди, перестають приносити радість, відповідати розміру. У кого не бувало, що річ довго-довго лежить у шафі, тому що її немає з чим або нікуди надіти? Що робити з таким одягом? Варіантів безліч. Відвідувачі ТРК «Проспект» розповідають, як зрозуміти, що речі пора позбутися, і що з нею робити в такому випадку.

Якщо куплена річ не підійшла, насамперед потрібно спробувати повернути її в магазин - обміняти або просто повернути гроші за невдалу покупку, вважає Лера.

Невідповідну річ Настя теж спробує повернути в магазин. А ось якщо кофточка деякий час подобалася, а потім перестала, то можна поцікавитися у подруг або у родичів: можливо, їм ця річ припаде до смаку. Іноді дівчина так і робить і у виграші опиняються всі. Хтось допомагає ближньому, а у кого-то з'являється в гардеробі неочікувана приємна обновка.

Є ще один спосіб продовжити життя речі, говорить Настя: зручні, але вже злегка пошарпані дрібнички цілком можуть переїхати на дачу. І там вони ще якийсь час будуть приносити користь своїй господині. 

Джерело: http://project.weekend.today/old_clothes_prospekt?fbclid=IwAR0Dv6QcGwsmEhA-5pNdo9vlHNFnqya_I5YsFgnlgmh5whsqZMGUf8Pn0UE