час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Дозвілля для закоханих у ТРК «Проспект»
12-02-2019

З 14 до 17 лютого включно в ТРК "Проспект" спеціально до Дня Св. Валентина для закоханих пар призначене романтичне дозвілля.
Перше, що за традицією роблять закохані – це фотографуються.  ТРК «Проспект» пропонує найсучаснішу фотозону з новими технологіями: опинитися серед хмар і створити свою піднесену історію. Пам'ятаєте, як у творі Вільяма Шекспіра «Сон в літню ніч», коли стріли Амура підкорювали серця. Це саме ті відчуття, які потрібно реалізувати закоханим парам в ТРК «Проспект».
Наступний крок у цій любовній історії – разом пройти віртуальний квест в додатку Prospektus і знайти 6 міток з мотивуючими цитатами, що надихають розвивати свої почуття і вдосконалювати відносини. 
Happy end або наступний level історії – це солодке серце для закоханих. Всі, хто йдуть за вищеописаним планом в ТРК "Проспект", сфотографуються, пройдуть квест і знайдуть мітки, отримають смачний подарунок від Купідона. 
"Ніколи не бійтеся повертатися туди, де були щасливі" або "Кохання окрилює на доброту і щирість" - слова, не підвладні часу для закоханих. У кожного - своя історія кохання, у когось вона пов'язана з романтичним дозвіллям в ТРК "Проспект".