час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Міські замальовки з яскравими акцентами: 13 художників малюють в ТРК «Проспект»
18-10-2018

Чи можна намалювати місто і його жителів за кілька хвилин, чи подобається пасажирам метро і продавцям на ринку, коли їх малюють, як відбивається настрій Києва в лаконічному начерку і коли одна картинка помирила друзів?

ТРК «Проспект» запросив 13 скетчерів напередодні Дня художника, щоб дізнатися, як вони розставляють акценти та залишаються вільними наодинці з містом і собою. Урбан скетчінг - це світовий рух художників, які роблять швидкі замальовки міста з натури. Це не застарілий жанр шаржу і не ретельно промальовані портрет або пейзаж, а начерки, які фіксують час і місце і розповідають історію.


"Напередодні дня художника ми запросили в гості урбан скетчерів і запропонували знайти натхнення в нашому комплексі. Створюючи його, ми намагалися продумати кожну деталь, щоб зробити перебування тут максимально комфортним. Природне освітлення дає атріум, просторі галереї чергуються із затишними острівцями для відпочинку, навігація інноваційна і ненав'язлива. Загалом, ми постаралися врахувати потреби будь-якого гостя і стати територією, відкритою для кожного" - розповідає Інна Сотникова, керуюча ТРК «Проспект»

"Художники в гіпермаркеті Art Mart для нас завжди особливі гості. Ми однаково раді та уважні, як до професіоналів, які точно знають, чого хочуть, так і до тих, для кого творчість - захоплення і хобі. Для них наш магазин - це бажаний світ, де вони можуть знайти все для реалізації своїх креативних творчих фантазій." - зазначає Ольга Плотнікова, директор магазина Art Mart

"Атмосферу собі створюють самі люди. Як вони бачать світ, таким він для них і розкривається. Ми по-новому побачили наш комплекс в малюнках скертчерів, яким вдалося зловити ту мить, за який тримається світ. А в нашому випадку - ціле соціальний простір людей, думок і емоцій. Ми раді, що художники з усього Києва приїхали на екскурсію в «Проспект», щоб вибрати для себе локацію для творчості в комфортній атмосфері, де часто проходять зустрічі - професійні, особисті та романтичні." - Олена Обухівська, PR-фахівець ТРК «Проспект»

Джерело: http://project.weekend.today/prospekt_scetchers