час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Як Art Mart підштовхнув до творчості 200 тис. гостей ТРК «Проспект»
21-02-2017

Єдиний в Києві гіпермаркет творчості Art Mart в ТРК «Проспект» відзначив свій перший День народження. Свято проходило креативно  дорослі малювали картини, а діти  створювали незвичайні листівки. Їх усіх об'єднав захоплюючий процес творчого польоту.

«Наша місія — показати, що кожна людина, і доросла, і дитина, в душі художник. І зовсім не важливо як малювати - головне, отримувати від цього задоволення, створюючи свій світ на полотні. Кожних вихідних в нашому гіпермаркеті проходять різні зустрічі з майстрами, де дорослі, разом з дітьми, створюють цікаві вироби, малюють, добирають фарби. Такі миті зближують. Самі батьки нам говорять, що їхні діти стають відкритішими і спокійнішими. За рік ми провели понад 800 творчих майстер-класів. Наші гості намалювали понад 1000 картин і створили понад 5000 дитячих листівок. У нас також є своя статистика з рукоділля: було продано 28 104 м ниток для вишивки, 3 690 000 штук бісеру і 1 700 л. фарби», - зазначає Юлія Ільків, маркетинг-менеджер Art Mart.

Соломія Осипенко, студентка 2 курсу КНТЕУ на День народження Art Mart намалювала картину з кішками. І хоча вона вважає, що особливих художніх талантів у неї немає, в гіпермаркеті творчості дівчина отримала справжнє задоволення: "Я була в захваті, коли взяла до рук пензля і добирала фарби. Творча атмосфера надихала на нові позитивні думки. Описати словами це почуття непросто - спокій і політ фантазії, насолода від процесу і бажання створити свою картину, щоб показати свій світ в улюблених барвистих кольорах. Хочу побажати кожному також взяти до рук олівця або пензля і без страху створювати своїх героїв. І нехай кожен тоді опише те хвилювання, яке пережив наодинці з собою і своїми думками. Тепер я глибоко розумію, що творчість розкриває, заспокоює і надихає".

Окрім майстер-класів, в гіпермаркеті творчості розігруються подарункові сертифікати, а кращі роботи оформлюють в спеціальні рамки. Особливою популярністю серед дорослих і дітей користується набір для малювання "50 котів". Зображений на логотипі кіт і є креативним символом Art Mart.