час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Найкращі роботи українських майстрів презентує UAmade у ТРК «Проспект»
19-08-2016

20 серпня у ТРК «Проспект» відбудеться урочисте відкриття нового магазину UAmade. На площі 106 кв. м. буде представлено одяг, взуття, аксесуари, товари для дому, подарунки ручної роботи, сумки та шкіргалантерея від найкращих українських майстрів.
В UAmade впевнені, що, якщо оточувати себе унікальними та цікавими речами, життя стає дивовижнішим та яскравішим. «У нашому новому магазині в ТРК «Проспект» представлено товари від понад 400 українських майстрів та дизайнерів. І ми все ще ведемо перемовини, бо багато хто з творців унікальних речей в Україні хочуть потрапити до нас на полицю. Увесь асортимент в UAmade – це авторські та ексклюзивні роботи, таких більше ніде не купиш. Підтримка українського виробництва – справа не легка, але дуже приємна – талановитих майстрів багато, і всі їхні ідеї дуже цікаві. Спільно з виробниками ми влаштовуємо маркетингові акції, майстер-класи та презентації нових виробів, щоб показати українському покупцеві, що «Зроблено в Україні» - це якісно, стильно та надійно», каже Віктор Павлов, засновник та ідейний натхненник української мережі UAmade.
До речі, відомі українські бренди Must Have та Vovk починали з магазинів та фестивалів UAmade, а тепер керують власними магазинами.
20 серпня команда UAmade запрошує всіх до ТРК «Проспект» на свято українських майстрів. Музика, сюрпризи для покупців, гарний настрій та бокал шампанського гарантовані!