час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

НОВИНКА ВІД CONTE: ЛЕГІНСИ ДЛЯ ВАГІТНИХ
19-03-2018

Conte випустив колекцію легінсів для вагітних. В колекції представлені моделі як з високою посадкою SOFTI і XOXO, так і з низькою – HAPPY BELLY. 

Під час розробки нових моделей дизайнери, в першу чергу, думали про комфорт та практичність. Еластичний пояс легінсів підтримує підростаючий животик, при цьому не передавлює його. М’які та приємні на дотик тканини, зручні конструкції не обмежують рух і підлаштовуються під зміни фігури. Легінси для вагітних Conte SOFTI і XOXO зручно регулюються за розміром, що дозволяє носити їх впродовж всієї вагітності і навіть після. 
Жінці завжди важливо залишатися стильною і дивувати оточуючих модними образами,  навіть тоді, коли вона готується стати мамою. Лаконічний дизайн джегінсів HAPPY BELLY дозволить прекрасно поєднувати їх майже з будь-яким одягом. А низька посадка під животик дозволить носити їх і після пологів. 

SOFTI
Практичні легінси для вагітних з бавовняною вставкою на животику. Висока посадка дозволяє носити легінси на будь-якому терміні вагітності. За допомогою перфорованої резинки в поясі можна регулювати об’єм по мірі росту животика, забезпечуючи комфортну посадку по фігурі і свободу руху. 
- Висока посадка 
- Комфортна підтримка животика 
- Регулюються по розміру 
- Еластичне трикотажне полотно 
- М’який та приємний на дотик матеріал 

HAPPY BELLY
Стильні джегінси брючного крою для вагітних із еластичного бавовняного полотна, що імітує джинсову тканину. Модель із низькою посадкою під животик і широким підтримуючим поясом підійде жінці не тільки під час вагітності, але і після. 
Забезпечує комфортну посадку по фігурі і свободу руху. Модель представлена в сучасних нейтральних відтінках. 
- Низька посадка 
- Брючний крій 
- Широкий підтримуючий пояс 
- Полотно із натуральної бавовни 
- Імітація джинсової тканини 

XOXO
Зручні легінси для вагітних із щільного бавовняного трикотажу без бокових швів з високою посадкою та регулюючою резинкою на поясі. Легінси чудово лягають по фігурі і дарують комфорт. Вони легко комбінуються з різними елементами гардеробу, підходять всім жінкам як під час вагітності, так і після.   
- Висока посадка 
- Регулююча резинка на поясі 
- Щільний бавовняний трикотаж 
- Вставка із м’якої бавовни на животику 

Будьте елегантні в цей важливий період разом з Conte elegant!