час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Новорічні інстафото: правила, секрети та лайфхаки. Майстер-клас в ТРК «Проспект»
12-12-2018

Особливі знімки з Інстаграму - флетлеї - називають натюрмортами 21 століття. За допомогою інстаблогера Аліни Чубар на майстер-класі у ТРК «Проспект» Вікенд розбирався, що таке розкладка, навіщо потрібна сітка в камері, як зібрати реквізит і фони для святкових фото і які магазини стануть справжнім клондайком декору для майстрів-початківців, що працюють у жанрі флетлей.
Аліна про помилки початківців:
«1. Велика кількість декору та дрібних деталей. Вони створюють «сміття» на знімку, навіть якщо ідеально предмети підібрані за колірною гамою і тематикою. 
2. Контрастні фони врівноважуються нейтральними предметами. Наприклад, на яскравій клітці добре буде виглядати конверт «спокійного» кольору. 
3. Неперевірене камерою фото. Ви можете зібрати хорошу розкладку, але обов'язково зробіть кілька пробних знімків і подивіться, що у вас вийшло. Виходячи з цього, виправляйте помилки і міняйте композицію.
4. Іноді композиція підібрана вдало, але вона виглядає в кадрі надто дрібною. Тоді її потрібно просто «розтягнути» - розосередити, розсунути предмети, додавши простору знімку.»
Джерело: http://project.weekend.today/ny-flatlay