час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Про що думають шопінг-хантери у ТРК «Проспект»
26-09-2016

Ще вчора ми вдягали легке літнє вбрання, а сьогодні складаємо його на верхню полицю з думками про те, що ж носити у прохолодну осінню погоду.

Перебираючи гардероб, ми виявляємо, що до повної готовності до осені нам не вистачає багатьох речей. Адже хотілося б і нові стильні гумові чоботи, і костюмну сукню в офіс, і модельне пальто на вихід. Переглядаючи луки в Інтернеті та модних журналах, можна знайти багато цікавих фасонів для приміряння та нарешті визначитися з вибором. Але ж можна не вгадати з розміром або взяти фасон, який не пасує до вашої фігури. Тому краще скористатися старим перевіреним способом та вирушити на шопінг у торговельний центр, пройтися по магазинах, поспілкуватися зі стилістом на Fashion Point та придбати потрібне вбрання для стильного осіннього гардеробу.

Для ефективного шопінг-туру у ТРК «Проспект» скористайтеся порадами професійних шопінг-хантерів. Ви побачите багато переваг.

У першу чергу, слідкуйте за знижками у магазинах та обов’язково беріть участь в акціях. Зайдіть на сайти брендів, які вас цікавлять, продивіться сайт та сторінки соціальних мереж ТРК «Проспект», і ви обов’язково знайдете цікаві пропозиції.

Ще один важливий момент – поцікавтеся, які нові магазини нещодавно відкрилися у торговельно-розважальному комплексі. За законами жанру, всі нові відкриття супроводжують приємні сюрпризи, подарунки та вигідні пропозиції.

Деякі консультанти з шопінгу радять складати списки потрібних речей. Вони мають рацію – це допомагає не забути придбати необхідні в гардеробі речі. Однак емоційні покупки розслаблюють та надихають. До того ж, за списком ми зазвичай обираємо звичайні для нас речі. А нова річ, що стала до вподоби, може спонукати нас до створення нового образу та стилю. Отже не варто зупинятися на досягнутому, треба експериментувати та дослуховуватися до внутрішнього голосу.

Шопінг-хантери настійливо наполягають скористатися унікальною пропозицією ТРК «Проспект», де на вихідних на спеціальній модній точці Fashion Рoint працюють професійні стилісти, які безкоштовно консультують відвідувачів. Вже понад тисяча гостей ТРК «Проспект» відвідали Fashion Рoint та дізналися багато корисних секретів, як удосконалити власний стиль, які кольори більше личать та які моделі вбрання з нових брендових колекцій урізноманітнять їх гардероб.

Ще одна маленька хитрість – слідкувати за анонсами. Так, зовсім скоро буде День народження ТРК «Проспект». У листопаді торговельно-розважальний комплекс відсвяткує свій другий рік. З цього приводу будуть яскраві знижки, вигідні пропозиції у всіх магазинах, розважальна програма та багато-багато приємних сюрпризів для гостей ТРК «Проспект».

Всього лише 5 порад від шопінг-хантерів, дослухаючись яких можна вдало змінити свій стиль, вигідно зайнятися шопінгом та приємно провести час у ТРК «Проспект». Стежте за подіями на сайті http://prospekt.com.ua/ua та на сторінках соціальних мереж торговельно-розважального комплексу https://www.facebook.com/prospekt.ua/?fref=ts