час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

СЕКРЕТИ ЖІНОЧИХ ПЕРЕВАГ: КОЛЕКЦІЯ ЛЕГІНСІВ CONTE ОСІНЬ-ЗИМА 17/18
17-08-2017

Відчуття легкості і впевненості в собі, повторення вигинів тіла і безліч способів підкреслити свою індивідуальність- легінси Conte викликають у дівчат найприємніші асоціації. Щоб подарувати прекрасній половині людства ще більше краси і зробити прохолодний сезон тепліше, команда бренду представила колекцію осінь-зима 17/18. Дев'ять нових моделей закохують в себе з першого погляду і викликають єдине бажання – терміново поповнити ними свій гардероб.

Універсальні легінси STYLELINE виконані з еластичним стягуючим поясом і без бокових швів. Таке рішення дозволяє моделювати точений силует, а чорний колір візуально згладжує недосконалості фігури. Нарешті збулася мрія дівчат про ідеальні форми без зайвих зусиль!

STYLELUX - подарунок цінителькам приємних відчуттів. Ефект "PLUSH" надає матеріалу оксамитову поверхню, яка при контакті з шовковистою жіночою шкірою дарує відчуття ніжності і турботи. А відсутність бокових швів та еластичний стягуючий пояс роблять легінси ще комфортнішими. Та й «ім'я» моделі говорить саме за себе: STYLELUX - основа найстильніших і найрозкішніших нарядів.

Ще одна скульптуруюча новинка ESTER - легінси з «міксу» бавовни та еластану. Завдяки складу та підтримуючому поясу, модель має здатність відтворювати ідеальні вигини і формувати плоский живіт без довгих виснажливих тренувань. Класичний джинсовий відтінок «denim» ідеально поєднується з білими блузами і розбавляє строгість офісного дрес-коду.

Комфортна альтернатива класичним джинсам - джегінси ANDREA і SCARLETT з м'якого трикотажного полотна. Імітація гульфика, облягаючий силует, фігурні кокетки і накладні кишені – моделі повністю повторюють штани з деніму. Модель ANDREA в чорному, сірому і блідо бірюзовому кольорах стане частиною ділового образу, а SCARLETT в відтінках мусону і зелені допоможе створити оригінальний повсякденний look.

Динаміка і рок-н-рол увірвалися на подіуми, а потім і на вулиці міст світу. Моделі DARLING, BRILLY і HARLEY віддають данину моді на гранж завдяки фактурним вставкам, що підкреслюють їх рішучий характер. У комплекті з джемпером і тунікою легінси створюють образ в спортивному стилі, а разом з нарочито грубою «косухою» і масивними черевиками - «biker style». Широка резинка на поясі забезпечує їм ідеальну посадку і гарантує комфорт.

Стильною знахідкою для прихильниць незвичайних рішень стануть легінси SLIPPY. Поєднання еко шкіри і підтягуючого ефекту «pushup» зробить дівчину зіркою будь-якої вечірки. А завдяки легкому глянцевому блиску, вся увага буде прикута до струнких ніг. У цій моделі ви точно затьмарите софіти дискотек.

Від базової до яскравої палітри - новинки представлені в кольорах, надихаючих на ефектні образи. Продуманий крій, вивірене розташування швів і широка розмірна сітка гарантує бездоганну посадку по фігурі. А приємні на дотик і якісні тканини забезпечать комфорт і залишать річ новою навіть після безлічі праннів.

Колекція легінсів осінь-зима 17/18 - все, що потрібно для ідеальної фігури і стильних образів у цьому сезоні!