час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Under Armour: від створення до відкриття в ТРК «Проспект»
01-02-2019

Американська спортивна марка Under Armour з'явилася в 1996 році. Її заснував екс-футболіст Кевін Планк, який з досвіду розумів потреби спортсменів у тренувальному взутті та одязі. Його першими клієнтами стали гравці по університетській команді, а від коледжу він отримав перше скромне замовлення.

Спортивний одяг і взуття від Under Armour забезпечують сухість, прохолоду і легкість за будь-якої погоди, створюючи максимально комфортні умови під час руху. Тому їх обирають знаменитості в усьому світі: балерина Місті Коупленд, модель Жизель Бюндхен, футболіст Том Брейді, тенісист Енді Мюррей і чемпіон з плавання Майкл Фелпс - це лише деякі з усього списку амбасадорів Under Armour.
Ще одна особливість Under Armour - це інвестиції в фітнес-додатки для смартфонів. Кевін Планк часто заявляв в пресі, що мобільні технології допоможуть не тільки продавати більше футболок і кросівок. Просуваючи ідею активного стилю життя через додаток, бренд отримує дані про мільйони користувачів.
В Україні найбільший магазин Under Armour з площею майже 500 кв.м. відкритий в ТРК «Проспект». Нові та базові лінійки спортивного одягу, взуття та аксесуарів для чоловіків, жінок і дітей представлені на вибір покупців, які цінують якість, комфорт і зручність fashion-стилю від Under Armour.