час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Зустрічі в ТРК «Проспект» з людьми, які надихають
21-03-2017

Натхнення - це особлива мить щастя і мотивації. Адже в такі моменти народжуються нові ідеї, стимули і плани. Когось надихає море, вірші, аромати кольорів, дитячі посмішки і обійми коханих. А ще, у великому місті, можна зустрітися з людьми, шлях до успіху яких дивує і мотивує.

24 березня в ТРК "Проспект" відбудеться зустріч з найвідомішим учасником телевізійного шоу Х-фактор Сергієм Гладирем.

Сергій Гладир - людина, яка повірила у свої сили і почала займатися улюбленою справою. Він змінив професію вже в зрілому віці. Його пісні про щирі почуття і справжні стосунки надихають. Бути стильним, працелюбним і відкритим - головні принципи, які допомагають Сергію досягати нових цілей.

Приходьте 24 березня до ТРК "Проспект" на зустріч з Сергієм Гладирем, щоб поспілкуватися, поставити питання, що цікавлять, про шоу-бізнес, секрети успіхів, стиль життя і де відомі люди шукають натхнення.

Початок - о 19:00. Рекомендуємо провести вечір п'ятниці в приємній атмосфері в ТРК "Проспект" з цікавими людьми, щоб знайти для себе нове натхнення.

Ведучі вечора - Світлана Максимець, редактор розважального порталу Вікенд і Олена Обухівська, PR менеджер ТРК "Проспект".