час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

1300 кв. м техніки від Eldorado в ТРК «Проспект»
19-12-2018

У ТРК «Проспект» відкрився новий магазин електроніки і побутової техніки Eldorado площею 1300 кв. м., де представлена техніка для дому і кухні, фото та відеокамери, телевізори, телефони та планшети, комп'ютери і ноутбуки, ігрові приставки, дрони, товари для фітнесу, краси і здоров'я. 
Головне повідомлення Eldorado «Ціни просто закупись» гармонійно впроваджується в продуктову промо-концепцію відкриття магазину в ТРК «Проспект» зі знижками до 50% і гарантованими подарунками.  Клієнтський сервіс в Eldorado – це консультації, можливість покупки в кредит і супер розстрочка, гарантія низьких цін, «Клуб вигідних покупок» і активні комунікації в соціальних мережах. 
Відкриття Eldorado в ТРК «Проспект» для покупців означає можливість комфортного вибору необхідних товарів в різних форматах для різних поколінь. Для когось важливо купувати техніку з вітрини, хтось перед замовленням в Інтернеті тестує в офлайні і порівнює ціни, комусь зручно вибрати в магазині з оперативною доставкою. В Eldorado мають намір об'єднати всі варіанти на єдиному гіпер-техно-просторі в ТРК «Проспект». 
Загальна площа магазинів в категорії «Гаджети, електроніка, техніка» в ТРК «Проспект» займає більше 3100 кв. м, на якій розташовані брендові магазини «Фокстрот», Samsung, «АЛЛО», Xiaomi, ЅМЅка,Техно Еж, Kiosk.