час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Як MamaRika наробила шуму в ТРК «Проспект»
12-10-2021

На Дні народження ТРК «Проспект» хедлайнеркою свята виступила відома українська співачка MamaRika. З першої секунди на сцені вона завела публіку позитивом, драйвом та приємними емоціями.

MamaRika нещодавно стала мамою, і це її перший виступ після невеликої паузи. В образі та комунікаціях співачки всі помітили переміни, адже материнство змінює фон та сприйняття світу. Тому під час концерту було багато ніжних нот, а через музику та слова пісень передавались сімейні цінності, прагнення до доброти та гармонії.

Скориставшись нагодою, після виступу MamaRika поспілкувалась із Оленою Обухівською, директоркою із комунікацій торгового центру. Із найцікавішого про особисте та важливе у житті MamaRika: «Після народження сина я відчуваю, як у мене прибули нові сили, я стала потужнішою та гармонічнішою. Материнство – це прекрасний прояв жіночності, воно надихає діяти, творити, розвиватись, перемагати. А ще – глибше  обдумувати життєві цінності, які я передаю через музику та пісні».

Гостям ТРК «Проспект» співачка побажала залишатись такими ж класними, відкритими, кайфувати, на повну відчувати своє життя. А головне – бути собою, а не здаватись кимось іншим.

До речі, материнство змінило не лише співачку внутрішньо. Після народження дитини чоловік вперше побачив її у рожевій спідниці. Та й зовнішній образ MamaRika також змінила, адже їй захотілось самовиражатись також по-жіночному, у відповідних кольорах та елементах одягу.

«Ми навзаєм бажаємо співачці MamaRika успіхів та наснаги. І безмежно їй вдячні, що вона зуміла організувати побут так, щоб, залишивши своє немовля з татом в Одесі, приїхати до Києва, виступити перед гостями та запалити емоціями», – прокоментувала Олена Обухівська.