час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Як Василь Вірастюк привітав переможців та розповів про себе в ТРК «Проспект»
24-12-2020

19 грудня, саме в день Святого Миколая, у ТРК «Проспект» відбулась фотосесія із українським актором, силачем та володарем титулу «Найсильніша людина України» Василем Вірастюком, який привітав переможців розіграшу смартфонів VIVO. 
В експрес-інтерв’ю із Оленою Обухівською, директоркою із комунікацій ТРК «Проспект», Василь розповів, що від Миколая під подушкою подарунка не отримав. Але і різки не знайшов. А це – вже позитивно.
Насправді шопінгувати Василь Вірастюк не любить. Але коли у торговий центр приходить зі своєю дружиною, то завжди знаходить затишне кафе чи ресторан, щоб толерантно на неї зачекати та не відволікати від важливого сеансу шопінгу. 
Щодо техніки, то наш український силач невибагливий. Цінує зручний смартфон, до якого звик і довго ним користується. Це і є смарт-споживання, коли обираєш те, що подобається, і не зраджуєш своїм уподобанням.
«Шукати джерело натхнення – це розкіш», – вважає Василь Вірастюк. Адже в житті часто доводиться робити те, що мусиш, що вимагають обов’язки та обставини. Тому відповідальність – це головний мотиватор та постачальник ентузіазму, наснаги та енергії.