час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Акція «РОЗІГРАШ APPLE IPHONE 13. СВЯТКУЄМО ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ» в ТРК «Проспект»
11-10-2021

1.    Організатор 
Організатором Акції на замовлення ТРК «Проспект» (ТОВ «Комфорт Маркет Люкс»  ЄДРПОУ 34795907) є ТОВ «АДА-ТРЕЙДІНГ», ЄДРПОУ 38375319. Місцезнаходження Виконавця: м. Київ, вул. Машинобудівна, 35-А.
2.    Мета проведення Акції 
Метою проведення Акції є привернення уваги споживачів до ТРК «Проспект» та до партнера акції магазину «ELDORADO»
3.    Тривалість та територія (місце) проведення Акції 
Акція відбувається з 4 вересня до 27 листопада 2021 року (далі – «Період проведення Акції») і складається з наступних етапів: 
    Етап 1 – у період з 4 вересня до 27 листопада 2021 року здійснюйте покупку в будь-якому магазині (окрім гіпермаркету «Ашан»), що знаходиться на території  ТРК «Проспект» товарів, або послуг на суму від 999 (дев’ятсот дев’яносто дев’ять гривень) грн. одним, двома, або трьома чеками; 
    Етап 2 – реєструйте свій чек шляхом заповнення анкети 9, 10, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 30, 31 жовтня та 6, 7, 13, 14, 20, 21 листопада з 14:00 до 21:00, а також 27 листопада з 12:00 до 20:00 на стійці реєстрації чеків, що знаходиться у зоні фуд-корту на другому поверсі ТРК «Проспект»;
    Етап 3 – розіграш головних призів проводитиметься 27 листопада 2021 року після 20:00 на основній локації у зоні фуд-корту ТРК «Проспект» з прямою трансляцією на офіційній сторінці ТРК «Проспект» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/prospekt.ua);
    Акція проводиться у м. Київ, на території ТРК «Проспект» (далі – «Територія проведення Акції»), що знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 1В.
4.    Учасники Акції  
    В Акції можуть брати участь усі бажаючі, незалежно від віку, статі тощо.
    Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь:
-    працівники Організатора Акції та члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки тощо);
-    власники та працівники рекламних агентств та партнерів, залучених до організації та проведення Акції та члени їхніх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки, тощо);
-    працівники ТРК «Проспект» та працівники магазинів/ресторанів/точок обслуговування тощо, представлених в ТРК «Проспект»;
-    іноземці та особи без громадянства;
-    участь в Акції недієздатних осіб здійснюється відповідно до чинного законодавства України. 
    Учасники Акції під час участі у Акції зобов’язуються:
-    дотримуватися вимог даних Правил та норм чинного законодавства України;
-    свідомо не завдавати незручностей та не чинити перешкод іншим Учасникам;
-    не чинити дій, які ставлять під сумнів правомочність участі такого Учасника у Акції.
5.    Умови участі у акції
Для того щоб взяти участь у акції, особі, що відповідає вимогам розділу 4 цих Правил, необхідно: 
    З 2 жовтня до 27 листопада 2021 року здійснити покупку в будь-якому магазині (окрім гіпермаркету «Ашан»), що знаходиться на території  ТРК «Проспект» товарів або послуг на суму від 999 (дев’ятсот дев’яносто дев’ять гривень) грн. одним, двома, або трьома чеками. 
    Зареєструвати свій чек шляхом заповнення анкети 9, 10, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 30, 31 жовтня та 6, 7, 13, 14, 20, 21 листопада з 14:00 до 21:00, а також 27 листопада з 12:00 до 20:00 на стійці реєстрації чеків, що знаходиться у зоні фуд-корту на другому поверсі ТРК Проспект; 
    Спостерігати за трансляцією розіграшу, який відбудеться 27 листопада 2021 року після 20:00 на основній локації у зоні фуд-корту ТРК «Проспект» з прямою трансляцією на офіційній сторінці ТРК «Проспект» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/prospekt.ua).*
* Організатор та/чи виконавець Акції залишає за собою право змінити дату та час проведення Розіграшу головних призів та способу визначення Переможців Акції. У разі обмеження, чи зміни формату роботи торговельного центру, організатор зобов’язаний сповістити про зміни умов Розіграшу не пізніше ніж за 1 (один) день до початку Розіграшу на офіційному сайті: prospekt.com.ua та на офіційній сторінці ТРК «Проспект» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/prospekt.ua). 
6.    В акції не беруть участь:
    Чеки загальна сума яких менше 999 (дев’ятсот дев’яносто дев’ять гривень) грн. 
    Чеки, що датовані не періодом з 2 жовтня по 27 листопада 2021.
    Чеки із гіпермаркету «Ашан».
    Чеки, що вже були зареєстровані (один чек може бути зареєстрованим тільки один раз).
6.1. В акції беруть участь анкети зареєстровані періодом з 4 вересня по 2 жовтня 2021 року включно.
 7. Подарунки та порядок отримання
Головний приз від партнера Акції, магазину «ELDORADO», є*:

-    Смартфон APPLE iPhone 13 

*Під головним призом, від магазину «ELDORADO», мається на увазі можливість придбати за 1 грн. сертифікат на cмартфон APPLE iPhone 13. Обмін сертіфікату на cмартфон APPLE iPhone 13 здійснюється у магазині «ELDORADO» за адресою м. Київ, вул. Гната Хоткевича, 1В, за умови наявності вищезазначеного призу у магазині, але не пізніше 30 січня 2022 року. Для отримання призу переможець повинен надати свої паспортні та контактні дані, свій паспорт громадянина України, свій ідентифікацій номер, та власноруч заповнити та підписати анкету, яка надається представниками магазину «ELDORADO», а також зробити фотографію в момент отримання призу від магазину «ELDORADO» (фото робить представник авторизованого магазину «ELDORADO» або Організатор). У разі відмови учасника надати свої паспортні та контактні дані, свій паспорт громадянина України, свій ідентифікацій номер, та власноруч заповнити та підписати анкету, яка надається представниками магазину «ELDORADO», це означає автоматичну відмову учасника від приза. Такий приз може бути розіграній повторно, рішення про що приймає організатор та/або виконавець. 

Учасник Акції, анкета якого буде визначена такою, що отримала можливість виграти Приз, буде повідомлений про це одразу в місці розіграшу. Присутність учасника Акції в місці розіграшу призу в момент розіграшу не є обов’язковою умовою для отримання Призу (з урахуванням встановленого карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2).

Якщо Учасник Акції відсутній в зазначений час в момент розіграшу призів в Місці проведення розіграшу за адресою, зазначеною у цих правилах, Організатор акції, або його представник, під час проведення розіграшу Призу телефонує за зазначеним у анкеті номером телефону та оголошує Учаснику Акції про перемогу. 

Якщо учасник Акції, анкета якого буде визначена такою, що отримала можливість виграти Приз, не відповів на дзвінок в момент Розіграшу, то такий Приз підлягає повторному розіграшу серед інших учасників Акції за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед всіх інших зареєстрованих анкет. 

Розіграш проводиться до тих пір, доки не буде визначений переможець. Приз підлягає повторному розіграшу серед інших Учасників за випадковою ймовірністю шляхом жеребкування серед всіх інших зареєстрованих анкет, якщо Переможець не явився за Призом, згідно строків, вказаних у пункті 7 цих правил.
Для отримання Призу учаснику акції необхідно пред'явити паспорт, або інший документ, що підтверджує особу, чек та номерний відривний талон, який учасник отримує після заповнення анкети. Порядковий номер відривного талона повинен збігатися з порядковим номером анкети, яка  в свою чергу, була визначена Організатором та/або виконавцем як виграшна. Відсутність в учасника акції відривного талона з порядковим номером може бути підставою для відмови в видачі Призу.
Під виграшем мається на увазі отримання можливості придбати сертифікату на приз за 1 грн.
Учасник акції, анкета якого на розіграші Головних призів була визначена як виграшна, втрачає можливість повторного участі у акції та подальшого отримання призів.
Організатор та/чи виконавець Акції залишає за собою право змінити дату та час проведення розіграшів та способу визначення Переможців Акції та кількість призів. Інформацію про змінену дату визначення Переможця можна буде дізнатися на офіційному сайті: prospekt.com.ua та на офіційній сторінці ТРК «Проспект» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/prospekt.ua).

У разі обмеження чи зміни формату роботи торговельного центру. організатор забов’язаний сповістити про зміни умов Розіграшу не пізніше ніж за 1 (один) день до початку Розіграшу на офіційному сайті: prospekt.com.ua та на офіційній сторінці ТРК «Проспект» у соціальній мережі Facebook (https://www.facebook.com/prospekt.ua).

Організатор та/чи виконавець Акції не несе жодної відповідальності за непроведення Акції, або невручення Призу у випадку настання таких форс-мажорних обставин як: стихійні лиха, пожежі, паводки, карантину (в тому числі обмеження роботи торгово – розважальних центів, зокрема ТРК «Проспект», воєнні дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у чинному законодавстві, яке діє на території проведення Акції, або інші обставини непідвласні контролю з боку Організатора Акцій.

Організатор та/або виконавець залишає за собою право на власний розсуд, без додаткового узгодження та попередження про це, змінювати правила розіграшу призів та подарунків, які не визначені у розділі 7 даних правил.

Організатор та/або виконавець залишає за собою право замінити приз на рівноцінний або більш дорогий без додаткового узгодження та попередження про це.  

Для отримання призу, учасник повинен мати, та на вимогу представника Організатора/Виконавця пред’явити, паспорт громадянина України або інший документ, що підтверджує особу. 

Виграшами є виключно вищевказані призи, отримати їх грошовій еквіваленти є недопустимим.

Кількість призів обмежена.
8. Інформування учасників Акції 
Детальна інформація про Акцію, офіційні Правила Акції публікуються на сайті prospekt.com.ua, також підтримка Учасників надається за телефоном + 38 (067) 384 5014
Телефонні переговори операторів Гарячої лінії Акції з Учасником Акції можуть реєструватися засобами технічної фіксації. Учасник своєю участю в Акції надає свою безумовну згоду на таку фіксацію.
     9. Персональні дані 
Учасник Акції діє особисто, від свого імені, добровільно і самостійно. Учасник Акції бере на себе всі ризики відповідальності і наслідків, пов’язаних з можливою участю в Акції та отриманням заохочення.
Інформація, що надається Учасниками Акції, відноситься до персональних даних і охороняється відповідно до законодавства України.
Беручи участь в Акції, кожен Учасник свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з цими Правилами, буде їх дотримуватися, що він ознайомлений з правами, які стосуються його персональних даних*, а також з тим, що його добровільно надані персональні дані є згодою на їх обробку Виконавцем Акції на свій розсуд будь-якими способами з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України, зокрема, для проведення рекламної акції згідно з офіційними правилами (визначення переможця, підготовка статистичної інформації тощо).
*Права Учасника як суб’єкта персональних даних. Учасник має право:
– на отримання відомостей про місцезнаходження Виконавця як володільця/розпорядника його персональних даних;
– вимагати від Виконавця як володільця його персональних даних уточнення своїх персональних даних;
– застосовувати передбачені законом засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
•    Учасник Акції надає Виконавцеві право здійснювати автоматизовану обробку та включення персональних даних до бази персональних даних, а також інших баз даних, які Виконавцем буде створено з адміністративною та іншою метою, для забезпечення реалізації відносин, що вимагають обробки персональних даних. При цьому Учасник підтверджує, що Виконавець не зобов’язаний повідомляти його про включення його персональних даних до бази персональних даних.
•    Учасник надає Виконавцеві право передавати його персональні дані в обсязі, що виправдані поставленою метою, третім особам, якщо така передача пов’язана зі здійсненням Виконавцем своїх обов’язків (у тому числі, але не винятково – надання інформації до державних органів, банківських установ тощо), при цьому Учасники погоджуються, що Виконавець не буде повідомляти їх, як в письмовій, так і в усній формі, про кожен випадок передачі персональних даних Учасників третім особам.
•    Беручи участь в Акції, кожен Учасник підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються збору, обробки, використання, зберігання і поширення його персональних даних, а також цим підтверджує, що  Виконавець та інші треті особи звільнені від зобов’язання направляти Учаснику письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються персональні дані Учасника.
•    Обробка персональних даних може здійснюватися Виконавцем самостійно, або може бути передана іншим операторам на підставі договору з умовою збереження конфіденційності. Персональні дані Учасника Акції зберігаються в базі до їх відкликання за письмовим проханням Учасника Акції. У разі відкликання згоди на обробку персональних даних Учасник не допускається до подальшої участі у Акції.
•    Виконавець/Організатор не несе будь-якої відповідальності за захист персональних даних, розміщених Учасником в анкеті, від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій. Так само як Виконавець не несе будь-якої відповідальності за порушення прав третіх осіб в результаті дій Учасника з розміщення таких персональних даних.
10. Загальні умови Акції. 
o    Всі Подарунки Акції можуть бути отримані Учасниками Акції лише на умовах цих Правил.
o    Подарунки Акції обміну та поверненню не підлягають. Організатор та Виконавець не несуть відповідальності, стосовно використання Учасниками Подарунків, після їх одержання Учасником.
o    Один Учасник Акції може отримати лише один головний приз.
o    Відповідно до вимог статті 634 Цивільного Кодексу України до договорів приєднання, а саме можливості укладання такого договору лише шляхом приєднання однієї сторони до запропонованого договору, своєю участю у Акції всі Учасники Акції погоджуються з умовами цих Правил та зобов’язуються їх виконувати.
o    Усі результати Акції остаточні й оскарженню не підлягають.
o    Процедура визначення одержувачів Подарунків не переслідує мети отримання прибутку.
o    Для організації та проведення Акції, а також для здійснення контролю за перебігом акції Організатор/Виконавець має право залучати будь-яких третіх осіб. Організатор/Виконавець не несуть відповідальності за якість послуг операторів поштового, кур’єрського та телефонного зв’язку.
o    Ці Правила, а так само як і будь-які зміни до них, включаючи зміни стосовно строків доставки подарунків, набувають чинності з моменту їх розміщення Організатором на Інтернет-сайті https://prospekt.com.ua/
o    Організатор/Виконавець Акції залишає за собою право змінювати подарунковий фонд Акції та/або окремих видів подарунків Акції, або включити в Акцію інші подарунки, не передбачені цими Правилами.
o    Всі учасники, які приймають участь у акції, роблять це на власний розсуд та погоджуються з усіма ризиками для здоров’я які можуть виникнути. Прийнявши участь у акції та отримавши послуги та/чи призи пов’язані з акцією, у разі виникнення ускладнень зі здоров’ям, виникнення алергічних реакцій, учасники повністю відмовляються від будь яких претензій до організатора та виконавця акції.


11. Інші положення: 
o    У разі виникнення будь-яких спорів стосовно тлумачення умов проведення Акції офіційним визнається тлумачення Організатора, яке є остаточним і обов’язковим для всіх Учасників Акції та не підлягає оскарженню. Рішення Організатора/Виконавця з усіх питань, пов’язаних із проведенням Акції, вважаються остаточними, такими, що не підлягають оскарженню й поширюються на всіх Учасників Акції.
o    Учасник Акції своєю участю у даній Акції повністю погоджується із Умовами Акції і повинен їх виконувати.
o    Учасники Акції несуть відповідальність за правильність і достовірність зазначення всієї інформації, що надсилається ними для участі в Акції.
o    Організатор та Виконавець залишають за собою право перевірити документи, які засвідчують вік та особу Учасника.
o    Організатор та Виконавець не несуть відповідальності за роботу і будь-які помилки операторів поштового зв’язку та кур’єрських служб, внаслідок яких поштові відправлення не надійшли, надійшли із запізненням, їх було загублено чи пошкоджено; за настання обставин непереборної сили.
o    Учасники Акції розуміють та згодні дотримуватись умови, що вони можуть надавати засобам масової інформації відомості стосовно участі у Конкурсі та отримання заохочення лише за наявності окремої в кожному випадку письмової згоди Організатора.
o    Беручи участь в Акції, учасник Акції тим самим надає згоду Виконавцю/Організатору на збір та обробку його персональних даних, відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Виконавець/Організатор самостійно несе відповідальність за внесення персональних даних в базу персональних даних та їх обробку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
o    Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Організатором/Виконавцем Акції з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинного законодавства України (у т. ч. шляхом передачі третім особам), зокрема на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т. ч. право публікації (у т. ч. його імені і зображення, що вміщене у фотографії) у ЗМІ, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, а також для надсилання інформації, повідомлень (у т. ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Організатором/Виконавцем Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.
o    Учасники Акції гарантують наявність у них повноважень на участь у Акції (зокрема, здійснюючи послідовність дій, передбачену цими Правилами), підтверджують та гарантують наявність у них всіх виключних майнових та особистих немайнових авторських та суміжних прав на надані фотокартки, а для осіб з неповною чи обмеженою дієздатністю – належним чином оформленого письмового дозволу від батьків/законних піклувальників на використання зображення в рекламних цілях в рамках Акції, не обмежених часом, територією чи способами використання. Учасники Акції несуть відповідальність, передбачену чинним законодавством України, за порушення прав інтелектуальної власності третіх осіб.
o    Організатор та Виконавець Акції мають право залучати третіх осіб для повного та/або часткового виконання зобов’язань за цими Правилами.