час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Акторка Леся Самаєва: чому важливо ставити себе на місце інших людей
15-09-2020

У ТРК «Проспект» відбулась зустріч із Лесею Самаєвою, заслуженою артисткою України, акторкою Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра. А це зовсім недалеко від торгово-розважального комплексу. Зважаючи на територіальну близькість та захоплення кіно й театральним мистецтвом, спільноті ТРК «Проспект» було цікаво поспілкуватися із відомою акторкою, дізнатися про її особисте життя, плани та корисні лайфхаки.
Розмова з Лесею Самаєвою була динамічною та щирою, адже гості ТРК «Проспект» та фоловери у соціальних мережах активно ставили запитання в онлайні та офлайні. 
Чи важливо здобувати професійну акторську освіту, як тренувати свою дикцію, яка улюблена роль і чи справді найскладніше в житті бути собою, а ще як гармонізувати стосунки в родині та з чоловіком і куди акторка витрачає гонорари – про все це можна подивитися за посиланням прямої трансляції Meet&Talk у ТРК «Проспект» https://www.facebook.com/watch/live/?v=1247921812221815&ref=watch_permalink
«Я б хотіла зіграти роль величної історично постаті України. А на каву залюбки запросила б Аду Роговцеву. Для мене вона – неймовірна особистість, харизматична, впливова, мотивуюча, улюблена акторка, з якою можна обговорювати цілий пласт суспільно важливих питань. Життя – єдине. І якщо глибинно осмислити цю ідею, то стає зрозуміло, що всі люди прагнуть щастя. Тому важливо ставити себе на місце інших, щоб краще їх зрозуміти та не конфліктувати. Свої гонорари люблю витрачати на доньку та доброчинність. Люблю піклуватися про тварин. З чоловіком ми плануємо взяти із притулку собаку. Місце натхнення для мене – це природа: дерева, квіти, свіже повітря», – розповідала про себе Леся Самаєва під час Meet&Talk у ТРК «Проспект».
«На соціальний простір ТРК «Проспект» ми запрошуємо цікавих особистостей, відомих селебрітіс, щоб зустрітись та поговорити, наповнитись та обмінятись енергією. Ком’юніті гостей та підписників торгово-розважального комплексу вже звикли, що в «Проспекті» можна побачити людей, яких зазвичай показують по телевізору чи в кіно. Більше того, відвідувачі нашого ТРК самі стають лідерами думок, адже ми провели серію цікавих проєктів із персонального іміджу та бренду. Тому саморозвиток та самомотивація – це ті сфери, які перетинаються у комунікаціях ТРК «Проспект». Ми вдячні Лесі Самаєвій за щиру та людяну розмову», – підсумувала Олена Обухівська, директорка з комунікацій. 
Враховуючи вимоги безпеки, соціальної дистанції та респіраторного режиму, усім слухачам в офлайні були презентовані маски від українського виробника Abifarm, у яких легко дихати. 
Стежте за анонсами в ТРК «Проспект» і до зустрічей на нових Meet&Talk.