час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Десять думок про виставку в ТРК «Проспект»: Анна Чуботіна, генеральний директор Arricano
14-07-2020

Культорологічна ретроспектива - в ТРК «Проспект» вивчили розвиток fashion-індустрії. Від картин до вулиць: як за 100 років змінилася мода.

Генеральний директор Arricano Анна Чуботіна поділилася враженнями від виставки з інтернет-виданням «Вікенд»:

- «Проспект» - це комфортне, зручне і що зараз особливо важливо - безпечне місце для наших гостей, над чим ми постійно працюємо, не покладаючи рук. Проект «ArtFashion: від 20-х до 20-х» для мене якоюсь мірою особистий, оскільки він продовжує наш минулорічний проект, присвячений циклічності моди. Для того проєкту ми збирали фотографії модників минулих років - наших батьків, бабусь і дідусів. На стендах, в тому числі, була і фотографія моєї мами.

Для тієї виставки фотографії з сімейних альбомів передавали наші відвідувачі, друзі торговельного центру. Коли ми асоціюємо торговельний центр з тим, що нам дійсно дорого і цінно, це неймовірно зміцнює лояльність. Виставка «ArtFashion: від 20-х до 20-х» повертає нас до естетики моди, її зв'язку з мистецтвом, а ще вона стала інструментом інтеграції наших партнерів, орендарів до активностей «Проспекту».

Ми скромно пишаємося тим, що ТРК «Проспект» названий найбільш відвідуваним торговельним центром України. Уже відкриті ресторани, фудкорт, на вихідних знову запрацював кінотеатр «Мультиплекс», хоч і в обмеженому форматі. Після карантину особливо хочеться вийти з онлайну в реальне життя: пройтися по торговельному центру, випити кави, купити легковажні повітряні кульки, нову пудру і приміряти плаття від VOVK, тим більше у них така класна літня колекція!

Читайте про виставку в ТРК «Проспект» за посиланням: https://www.facebook.com/events/626556774882748/

Більше інтерв'ю та вражень про виставку читайте на сайті ТРК «Проспект», мережах «Інстаграм» та «Фейсбук».

Про виставку «Циклічність моди» читайте за хештегом # ціклічність_моді_проспект в соціальних мережах.

Актуальний хештег проєкту ArtFashion: від 20-х до 20-х: #ArtFashion_prospekt

Джерело: https://projects.weekend.today/prospekt_artfashion