час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Десерти для мізантропа
21-12-2019

Кажуть, новорічне божевілля придумали маркетологи, щоб гарненько познущатися над одинаками, яким особливо сумно в цей час. Не збираємося погоджуватися: самодостатні люди вміють створювати собі свята, коли захочуть.
Чи плануєте як слід посміятися над загальним поклонінням різдвяним чудесам і кинути виклик масовому божевіллю? Що ж, потіште свою душеньку і вирушайте на перегляд трилеру «Чорне різдво». Сюжет начебто звичний: в розпал новорічних вечірок в коледжі відбувається серія жахливих вбивств молодих студенток. Здавалося б, все зрозуміло:
безпорадні жертви будуть страждати і вмирати, маніяк - зловісно реготати. Але не тут-то було! Дівчата нового покоління не збираються ставати жертвами і кидають виклик жорстокому маніяку. Хто був мисливцем - стане здобиччю!
Як би Ви не були проти нав'язування стереотипів, себе-то ви любите? Ось і використовуйте можливість, щоб проявити цю любов. Балуйте себе пахучою піною для ванн і ароматичними свічками, крутими колонками для домашніх кінопереглядів, серйозними товстими книгами і барвистими графічними романами. Оновіть свою колекцію шкарпеток з їдкими фразочками. А може, захочете підкреслити власну колючість, купивши суворий і елегантний кактус?