час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Еко-звички, донорство і котики: 8 історій про те, як змінювати світ
25-02-2020

Історії про людяність від героїнь матеріалів «Уикенд» в ТРК «Проспект».
На свій третій день народження «Уикенд» в ТРК «Проспект» вирішили розповісти історії про доброту та донести ідею, що людяність – це актив українців. У ТРК «Проспект» зібралися, щоб поговорити про те, як маленькими кроками і власним прикладом змінити світ на краще.
Як Анна Носач навчає безпеки дітей та їх батьків:
“Ось уже чотири роки я працюю з дітьми від п’яти до п’ятнадцяти років. Помічаю, що батьки турбуються про безпеку молодших, приводять їх на всілякі тренінги. А коли діти стають старші, дорослі втрачають багато важливих нюансів.  
Постійно доводиться повторювати, що дітей крадуть не так вже й часто. Набагато частіше вони самі йдуть з дому. Головна порада дорослим, яких хвилює дитяча безпека: збудувати довірчі відносини з дітьми. Тоді дитина не побоїться розповісти про свої неприємності: хтось пристав на вулиці або ображає в Інтернеті.  
Часто батьки хочуть привести дитину на тренінг, де його навчать правилам безпеки, але при цьому забувають працювати над питанням будинку. Тренінги — це класно, але пам’ятайте, що основну роботу роблять саме батьки. Чому все-таки важливо пройти реальне відпрацювання таких ситуацій на практиці? Всі діти знають, що не можна йти зі сторонніми, але губляться в реальних ситуаціях. На тренінгу вони відчують цей момент через тіло: коли ти сказав «ні», закричав, побіг, цей набір дій стає знайомим. І тоді можеш застосувати його в реальній ситуації за необхідності. Так що на замітку батькам: намагайтеся не тільки промовляти такі речі, але і програвати їх, репетирувати з дітьми.”
Більше історій про те, як змінювати світ читайте на сторінці ТРК Проспект.
Джерело: https://www.weekend.today/