час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Хто прагне стати супербатьками, поради знайде на полицях магазину «Буква»
25-08-2020

Бути батьками – це мистецтво: є змога відчути себе творцем, який  «ліпить» для світу нову особистість. Виховання дітей – це ціла подорож, впродовж якої мама й тато вчаться емпатії й довірі, переосмислюють старі установки і загалом вдосконалюють себе. А зробити цю подорож більш впевненою допоможуть книжки, присвячені вихованню, адже досвід вітчизняних й іноземних психологів та педагогів дозволить полегшити власний. 

Одна із таких книжок – «Супербатьки. 75 успішних стратегій виховання» Еріки Райшер. Авторка дає практичні поради щодо того, як вирішити проблеми, з якими батьки стикаються ледь не щодня. Йдеться, зокрема, про аналіз можливих сценаріїв поведінки, приклади розподілу обов'язків в родині, принцип визначення основних пріоритетів.

Що важливо, Райшер рекомендує батькам дбати постійно про себе, адже це теж елемент успішного виховання. «Турбота про себе допомагає пояснити дітям, що потреби інших людей важливі, і забезпечує формування позитивної моделі дорослого життя», – зазначає вона.

Цей посібник та інші корисні книжки з батьківства та принципів сучасного виховання можна знайти на полицях магазину «Буква» у ТРК «Проспект».