час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Як знімати їжу красиво: інтерв'ю з Сашою
11-04-2019

23 березня у ТРК Проспект пройшов майстер класс «Як знімати їжу красиво: Лайфхаки та підказки від фуд-фотографа Ганни Логачової».
Вікенд запитав у відвідувачів ТРК "Проспект", де вони шукають джерела натхнення та що нового дізнались від нашого лектора.
Для мене це був перший майстер-клас з фотографування. Але мені подобається робити гарні фото, готувати, та й смачненько поїсти я теж люблю. Дізналася, що головне — це зробити цікаву розкладку та дивитися на неї з різних боків. А там вже як поведе тебе почуття прекрасного. 
Мабуть, я б хотіла знімати вдома або в студії — звісно, це дає більше можливостей по декору та освітленню. Кафе та ресторани обмежують тебе у творчості. Я створила собі власний челендж: придумати, як можна сфотографувати кабачкову ікру, яку, звісно, ніхто не любить знімати. А мені б хотілося зробити це якось цікаво. 
Два-три рази на тиждень я буваю у «Проспекті». Мені здається, що найбільш фотогенічна та цікава для фото їжа на фудкорті — це лапша з NoodleDoodle. Навіть перші страви в цьому барі виглядають круто, але мій фаворит — це все-таки лапша. 
Джерело: http://project.weekend.today/foodphoto_prospekt