час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Нарешті осінь!
12-10-2021

Сповнена чарівних ароматів вогкого лісу, розмальована яскравими кольорами різнобарвного листя, диво-осінь! Як же ми на неї чекали! І так само чекаємо на вас, любі друзі, адже у нас в il Molino — нове сезонне меню.

Почати з теплого салату з печінкою, яйцем-пашот та карамелізованою грушею, зігрітися — морквяним супом з імбиром та куркумою. Це найосінніший суп ever

Тим, хто зголоднів, радимо незвичну чорну пасту з кальмарами, а якщо ви не вживаєте м’яса — веган-равіолі з рослинним м'ясом. Полюбляєте рибу? Замовляйте сибас з хумусом із зеленого горошку. А якщо прагнете чогось особливого — обирайте запеченого перепела у беконі з брусничним кюлі та маринованими артишоками. Смакота! Поціновувачам піци запропонуємо на вибір: піцу Лаурелія з рослинним м'ясом та баклажанами або піцу Альтамаре з морепродуктами та оливками каламата.

Що радимо на десерт? Ніжний чизкейк маракуйя та ароматний яблучний тарт з корицею. Малята залюбки спробують бананове какао, а їхні батьки — глінтвейн та журавлинний або грейпфрутовий сидр.  

До зустрічі в il Molino!