час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Перший Decathlon на лівому березі столиці відкриється у ТРК «Проспект»
25-01-2021

На весну 2021 у ТРК «Проспект» заплановане ще одне яскраве відкриття нового орендаря – французького бренду Decathlon. Це буде перша резиденція Decathlon на лівому березі Києва.
 
Площа магазину Decathlon у ТРК «Проспект» становитиме майже 2000 кв.м. і на вибір покупців будуть представлені товари для туризму та спорту. Decathlon знаний як світовий лідер спортивного ритейлу, що спеціалізується на розробці, виробництві і роздрібній торгівлі спортивними товарами для більш ніж сімдесяти видів спорту. Місія компанії Decathlon полягає у тому, щоб зробити спорт доступним для багатьох, пропонуючи найбільший асортимент товарів для спорту в одному місці, з найкращим співвідношенням ціна / якість.
 
«У медіа можна прочитати про те, які високі соціальні стандарти праці, сервісу та етичні норми компанії Decathlon. А також про його виробничі потужності в Україні. Тобто Decathlon, окрім представленості широкого асортименту спортивних товарів, заявляє одночасно і про цінності, мотивує споживачів долучатися до активного способу життя і презентує моду на спорт. Ми розділяємо такі підходи у співпраці з нашими партнерами та забезпечення покупців вибором – за стилем та уподобаннями. З відкриттям магазину Decathlon торгова галерея ТРК «Проспект» стане ще й найбільш спортивною», – зазначив Денис Корнута, директор Департаменту торговельних площ Arricano.
 
"Ми з нетерпінням чекаємо на відкриття нового магазину Decathlon в одному з найбільш густонаселених районів міста Києва. Ми зробимо все можливе, аби запропонувати нашим клієнтам товари з найкращим співвідношенням ціни та якості та чудовий споживацький досвід в новому магазині, як ми це робимо у наших 1700 спортивних гіпермаркетах по всьому світу. Наш новий магазин знаходиться у дуже якісному торговому центрі та ідеальному місці. Ми високо цінуємо співпрацю, підтримку та довіру з ТРК «Проспект». Це новий крок для Decathlon Ukraine у нашому прагненні зробити спорт доступним для багатьох”, - заявив СEO Decathlon Ukraine Флоран Гійє.

У ТРК «Проспект» категорія «Спорт» об'єднує такі ритейл-бренди як New Balance, ProSport, Puma, Skechers, Under Armour та «Спортмастер».