час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Про людяність як соціальний актив у ТРК «Проспект»
18-02-2020

У ТКР «Проспект» на спеціальному заході «Людяність – наш актив» зібрались українці, у яких є власний соціальний проект.  
Зустріч була особливою із двох причин. По-перше, приводом зібратися разом став День народження столичного онлайн видання «Уікенд» www.weekend.today. Йому виповнилося три роки і редакція вирішила відзначити цю подію із соціально-активними особистостями, які інвестують власний час та ресурси у благородну суспільну справу. Без піару та не заробляючи на цьому гонорари, а від душі роблячи цей світ кращим та добрішим. Зараз тренд – на день народження не отримувати подарунки, а пропонувати друзям перерахувати кошти у доброчинний фонд. За таким принципом провів своє свято «Уікенд» із соціально-пасіонарними людьми, які ділились вчинками, щоб привернути увагу та, можливо, передати естафету доброти іншим. 
І, по-друге, сьогодні вже стало нормою, коли компанії та бізнес підтримують корпоративні соціальні проекти. Діловою мовою – КСВ. Виявляється, добрі справи є частиною життєвої позиції українців. Але вони менше про це розповідають. Тому в ТРК «Проспект» вирішили розповісти історії про доброту та донести ідею, що людяність – це актив українців. 
Аліна Шубська піклується про безпритульних тварин, Інеса Роговська здає кров для донорства, Ірина Чмут – волонтер, допомагає військовим, Анна Носач – переймається безпекою дітей та проводить спеціальні тренінги, Ніна Салій займається створенням інклюзивного простору, Анна Шамало  - сортує сміття та залучає до цього процесу інших, Ірина Проскурина  привносить в українську культуру плогінг, Валерія Гончаренко ініціює чисте місто, без пластику.  
«Ми щиросердечно вітаємо команду «Уікенд» зі святом і пишаємося, що на просторі ТРК «Проспект» зібралась аудиторія соціально-активних лідерів, які власними зусиллями покращують навколишній світ своєю добротою, ентузіастом та благородними вчинками. Їх історії достойні того, щоб їх прочитали та надихнулись. Тому на медійних  площадках ТРК «Проспект» в онлайні – кожна історія про людяність», - зазначила Олена Обухівська, менеджерка із комунікацій ТРК «Проспект».