час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Про сімейний шопінг, цінності та власні враження від співробітників ТРК Проспект
23-06-2020

Велкам шопінгувати зручно, надійно та безпечно! ТРК Проспект запрошує на шопінг у звичному форматі. 
Про шопінг, цінності та власні враження розповіла адміністраторка ТРК Проспект Наталя Незгода - для журналістів видання RetailersUA:

“Торговий центр - великий соціальний об'єкт, і ми повинні стежити за питаннями безпеки: температурний скринінг, дезінфектори, наклейки на підлозі з нагадуванням про соціальну дистанцію. 

За шість років роботи в ТРЦ моє ставлення до шопінгу змінилося. З перших днів відчула, що для мене стали доступні будь-які речі в будь-який час - не потрібно вибирати окремий день для шопінгу. Зараз акцент змістився на рідкісні особливі речі. У магазині BROCARD я можу в числі перших тестувати новинки. Магазин «Буква» пропонує дорогі колекційні книги, які приносять мені відчуття щастя. До речі, після карантину першою моєю покупкою була рідкісна книга про шампанське.

Фудкорти зараз працюють в основному на доставку. Це, звичайно, незручно  для відвідувачів. Але ми частково вирішили це питання - відкрили літню терасу. І тепер в торговому центрі є можливість пообідати чи повечеряти. Це величезний плюс, я сама оцінила його після двомісячного карантину.”

Джерело: https://retailers.ua/uk/news/partneryi/10624-kupleno-v-trts-prospekt-ili-kak-prohodit-postkarantinnyiy-shopping