час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Реаліті-шоу для закоханих у ТРК «Проспект»: що вони знають один про одного
18-02-2021

14 лютого відвідувачі ТРК «Проспект» долучились до космічного свята любові, де кожен на свій смак міг знайти собі справу до душі. Одна із таких – реаліті-шоу для закоханих. Пригадуєте, як в нульових по телебаченню крутили програму, де закохані, по черзі одягаючи навушники, відповідали на запитання ведучого про вподобання один одного? Ось так і було у ТРК «Проспект», адже торговий центр – це найкраще місце для того, щоб перевірити свої знання про смаки рідних та коханих. 

Одними із учасників шоу стали головна редакторка видання «Вікенд в Києві» Світлана Максимець та її «друга половинка» Едуард, який має звання полковника. І ось що вона розповідає про свої враження від гри:

«Розказала про полковника все: що він вміє грати на баяні, його улюблений актор – Шон Коннері, а останнє захоплення – аудіокнижки. Схибили ми лише на одному запитанні: про місце першого поцілунку. Я була впевнена, що у нього в машині. А він каже, що біля під'їзду, коли проводжав мене додому. Тож взяли ми 11 з 12 запитань». 

Закохана пара довела, що вони чудово знають один одного, тому й отримала подарунки від ТРК «Проспект» та брендів. 

Відео гри можна переглянути за посиланням: https://youtu.be/BbhYTNV-_uc

Так що візит ТРК «Проспект» – це і нагода весело провести час з коханою людиною, і спосіб невимушено дізнатись про її вподобання, і часом можливість з’ясувати нові факти з її біографії.