час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Шахи та Чорна п’ятниця в ТРК «Проспект»
26-11-2020

26 листопада на Чорну п’ятницю в ТРК «Проспект» створять особливу атмосферу шахів, знижок та вигідного розрахунку.
Усі, хто дивився телесеріал «Ферзевий гамбіт» із Анею Тейлор-Джой у головній ролі, милувались бездоганним фешн-стилем та тим, як наполегливо головна героїня досягала мети. А ще після виходу серіалу в світ мода на шахи зросла. І це прекрасно, адже ця гра розвиває логіку, стратегічне мислення та розсудливість.
Тому символічно, що на Чорну п’ятницю, колі покупці математично вираховують вигоди від знижок, у ТРК «Проспект» запропонують зіграти в шахи.
А ще на вході у торговий центр усіх відвідувачів будуть зустрічати шаховий король, королева та кінь, які запропонують насамперед продезінфікувати руки. Адже правила безпеки на сьогодні – це пріоритет.
Виграй партію у ведучого та отримай приз – це нова для торгового центру можливість зіграти в шахи. На швидкість, спритність та обдумування на кілька ходів уперед. Всі охочі зможуть поуправлятися у шаховій майстерності та отримати приз. Аби гравці могли без проблем дотримуватися соціальної дистанції, шахова дошка буде величезного розміру.
А зафіксувати враження можна на спеціальній тематичній шаховій фотозоні. До речі, у тому місці можна зустрітися зі стильними чорною та білою королевою. Вони обов’язково проконсультують про знижки в магазинах ТРК «Проспект».
Ну а драйвового настрою додасть ілюзіоніст та ще кілька секретних трюків у стилі «Ферзевого гамбіту». Але нехай це буде непередбачуваним здивуванням.
Початок – о 18:00.
Варто пам’ятати, що у Чорну п’ятницю роботу ТРК «Проспект» продовжено.