час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

SOVA Pick Up: новий формат локації з’явиться у Києві в ТРК Проспект
11-03-2021

14 березня ювелірний дім SOVA змінює концепт торгової точки в Києві, ТРК Проспект. 

Спеціально до перевідкриття SOVA, перші п'ять покупців отримають сертифікати номіналом 1000 грн, а для всіх інших відвідувачів з 14 по 21 березня включно діятимуть знижки до -50%.

SOVA Pick Up - новий компактний формат торгових точок, які займають 2 кв. м. Такий формат був розроблений для видачі замовлень з інтернет-магазину. Завдяки новому формату SOVA Pick Up тепер просто на ТТ можна зручно оформити покупку з сайту SOVA через планшет. Також тут будуть представлені прикраси з флагманських колекцій ювелірного дому, для того щоб клієнти могли детальніше ознайомитися з бестселерами бренду. 

“SOVA Pick Up в ТРК Проспект - це вже друга торгова точка експериментального формату бренду. Ми помітили, що в ТРК Проспект високий відсоток замовлень з інтернет магазину, тому ми вирішили адаптувати нашу торгову точку більше під формат e-commerce. Зміна концепції торгової точки допоможе максимально прискорити та полегшити взаємодію клієнта з магазином незалежно від каналу продажу і таким чином бути ближчими до клієнта, а також оптимізувати витрати даного об'єкту та зробити його більш ефективним з точки зору комерції” - говорить Анна Коваль, директорка з маркетингу та продажів SOVA. 

Новий формат дозволить бренду створювати нові точки видачі прикрас без значних інвестицій як при відкритті магазину та швидко масштабуватися за рахунок мобільності нового формату. 

SOVA, jewelry house – український ювелірний бренд-трендсетер, який відповідає світовим тенденціям. Ідея формування ювелірного гардероба для сучасних дівчат виступає лейтмотивом у всіх колекціях ювелірного дому. Єдиний на українському ринку бренд, який колекційно підходить до запуску продуктів та демонструє сміливість, готовність до експериментів та свободу.
SOVA – це переосмислення класики, якісні та стильні прикраси, які можна змінювати кожен сезон, доповнюючи свої образи до будь-якої нагоди.