час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Тренди прикрас на осінь 2020
21-09-2020

2020 рік шанує сміливість, навіть якщо просто йдеться  про прикраси. Цієї осені дизайнери пропонують носити масивні ланцюги й багатоярусні кольє, експериментувати з класикою та бути трушною. Ювелірні магазини ТРК «Проспект» відстежують світові тренди та створюють прикраси, які їм відповідають.
Отож, що в моді?
•    Масивні ланцюги
Впродовж 2020 року тренд на масивні ланцюги не втрачає своїх позицій. Ними прикрашають сумки та взуття, також їх беруть за основу для кольє та браслетів. Наприклад, український ювелірний дім ZARINA спільно з реперкою ALINA PASH випустив колекцію срібних прикрас під назвою TRUSHNA, і одним з основних її елементів стали ланцюги. До цієї ж колекції і увійшов браслет з фіанітами жовтого кольору. 
•    Перли
Варто звернути увагу на прикраси з перлами, які вважаються позачасовою класикою. Магазин SOVA у своїй новій колекції Sophie пропонує «неідеальну» версію цього тренду – барочні перли, якими оздоблені сережки, кольє, каблучки й браслети.
•    Багатоярусність
Цієї осені популярністю користуватимуться прикраси, які складаються з кількох ярусів або комбінацій коротких і довгих ланцюжків з підвісками. У магазині ExcluSilver стежать за ювелірною модою, тож пропонують багатоярусне срібне кольє з елементами геометрії.
•    Крупні каблучки
У моді наразі масивні каблучки, які вдало виглядають з ніжними речами, контрастуючи на їхньому фоні. Золотий перстень з колекції Power  магазину SOVA якраз припаде душі любителькам сміливого дизайну.
Фото прикрас, які згадуються в тексті, можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/prospekt.ua/posts/3342948742461512?__tn__=-R