час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Велкам Happy moments у ТРК «Проспект»
03-10-2020

3 жовтня в ТРК «Проспект» відбудеться перфоменс у стилі Happy moments – щасливі моменти до Дня народження торговельно-розважального комплексу. Ідея полягає у тому, щоби гості зарядились позитивом, відпочили душею і при цьому відкрили для себе щось нове й корисне. 
Фан і діти на Happy moments
Увесь день у ТРК «Проспект» триватиме анімаційна програма, дистанційовані майстер-класи і корисні лекторії, а ритму і драйву додаватимуть DJ сети та PJ денси. 
Батькам не варто переживати – сучасні герої фйоки роздаватимуть захисні маски та в ігровій формі продезінфікують дітям руки. А дзеркальні люди, яких ще називають надсучасними рухомими art&photo-об’єктами, піднімуть настрій та розважать.   
Чирлі́динг – спорт і шоу в ТРК «Проспект» 
Чирлідери вміють створювати мотивуючу позитивну атмосферу, із закликами, танцями, спортивними вправами та динамічними музичними композиціями. 
6 Happy moments на різних локаціях  
На соціальному просторі ТРК «Проспект» у цей день діятимуть 6 тематичних локацій, на кожній із яких можна цікаво провести час, розважитись усією родиною та отримати корисну інформацію: Інтелектуальний Happy moment, Ед’ютейнмент Happy moments, Фан Happy moments, Ультра-інноваційна фотозона, музичні Happy moments та розігрувально-інтерактивні Happy moments зі стильним ведучим Вітосом Шаповаловим. Кожна точка передбачає яскраві емоції та безпечні розваги, які так важливо отримати на вихідних, щоб наповнитися та перезавантажитись і з новими силами досягати поставлених цілей. 
Інтелектуальний Happy moment  
Вперше у торговельно-розважальному комплексі відбудеться інтелектуальне talk-шоу із корисними порадами. 
Запрошені спікери: 
Володимир Науменко, психолог-практик із темою «Практичні поради на 2020 у стилі сам собі психолог»
Наталія Прілепова, лікар-педіатр із темою «Що важливо знати кожному про COVID 19»
Анна Носич, психолог, тренер-консультант з дитячої безпеки із темою «Про безпеку дітей в онлайні»
Практична консультація лікарів-подологів про те, як доглядати за ногами та позбутися втоми і важкості. 
Презентація захисних еко-масок від виробника Abifarm. 
Модератор – Олена Обухівська. Усі питання-відповіді – у реальному часі
Ед’ютейнмент Happy moments 
Концепція edutainment популярна у всьому світі, адже поєднує навчання та розваги. Тобто education + entertainment. І в ТРК «Проспект» цей формат співпраці із дітьми практикують вже 6 шість років, з часу відкриття.  Ця гуманітарна інновація актуальна і нині, на Edutainment Point, де спеціально для дітей пройдуть дистанційно-форматні майстер-класи від творчого магазину Art Mart, fast-гурток «Цікава хімія» та ІТ екшн Robokode від школи роботехніки та програмування. 
Фан Happy moments
Для дітей відбудеться анімаційна програма «Щенячий патруль», шоу клоунів «Фиглики» і гумористична кавалькада, шоу мильних кульок та циркові номери – для дистанційного споглядання та настрою. 
Розіграш & подарунки 
Якщо хтось планує придбати новий телефон, у ТРК «Проспект» є можливість скористатися шансом. Адже на Happy moments будуть розігрувати  6 смартфонів VIVO за попередньо зареєстровані чеки. Правила акції за посиланням: https://prospekt.com.ua/ua/news/prospekt-akcia-velkam-happy-moments-v-trk-prospekt 
Активних учасників очікують також сюрпризи від магазинів ТРК «Проспект» – bags.etc, «Секунда», Zarina, befree упродовж Happy moments. Про це додатково озвучить ведучий, адже він запропонує гостям ТРК «Проспект» тематичні конкурси та імпровізовані інтерактиви, із урахуванням дистанції та респіраторного етикету. 
Ультра-інноваційна фотозона 
Спеціально в ТРК «Проспект» на Happy moments діятиме ультра-інноваційна 3D Led фотозона, яка забезпечує світлину в динаміці та безкінечності зі спецефектами глибини та динамічного об’єму. Це будуть унікальні фото – для запаморочливого настрою на пам'ять. 
А ввечері – спеціальний сюрприз. Це буде феєричний салютний перформенс!
Велкам отримувати щасливі миті на Happy moments у ТРК «Проспект»!
Партнери – VIVO, Allo, Art Mart, ТРК «Київ», розважальне видання Weekend.today, Women’secret, Brocard, befree, Samsung, New Balance. 
P.S.
Позитивних емоцій на Happy moments в ТРК «Проспект» буде безкінечно. Але якщо раціонально подивитись на можливості перформенсу і підрахувати, то скільки потрібно було б витратити коштів сімейного бюджету, якщо оплатити візит до психолога та лікаря-педіатра, вартість участі у дитячих  майстер-класах та здійснити покупки за цінами без знижок? Вигоди – очевидні, навіть із раціональним підходом!