час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN RU

НОВИНИ

Бариста, шеф-кухар, офіціант: відверто про їжу та гостей
15-04-2019

food & mood в ТРК «Проспект»

Чи фотографують чоловіки свою їжу для Інстаграма, як часто вони їдять десерти, чи правда, що на самоті дівчата вибирають їжу поситніше, який смузі люблять спортсмени, як зробити пропозицію за допомогою суші-сету? Заради чого відвідувачі ТРК «Проспект» готові відмовитися від домашніх вареників і борщу?
Вікенд розпитав шеф-кухарів, директорів, бариста і офіціантів закладів з українською, європейською, італійською, паназійською, японською та китайською кухнями про звички гостей, незвичайні замовлення та улюблених клієнтів.

СушіЯ
Олександра Криштопа, директор
Дарина Гапела, менеджер

- Концепція ресторану - це здорова смачна японська кухня. Особливість меню - традиційні страви японської кухні і сезонні новинки від бренд-шефа. В топі переваг - BigFish, «Золотий дракон», салат «Хіяши з горіховим соусом», суп удон і «Філадельфія де Люкс». Кожен сезон в мережі оновлюється меню. Ми самі із задоволенням їмо тут - пробуємо новинки і свої улюблені страви. Для обіду підійде суп том ям з паровим рисом. Це гостро, швидко і ситно.
Діти теж люблять суші, крім того, для них у нас в меню є омлет з рибою, локшина, пельмені та інші спеціальні позиції. Дітям також цікаво подивитися, як готуються роли, вони часто просять подивитися на процес. Взагалі приходять люди різного віку, і ті, хто постарше, теж люблять суші. У вихідні та компаніями заздалегідь бронюють столи. У будні в основному приходять чоловіки на бізнес-ланч - в ньому представлені супи (шпинатний, рамен), салати. Можна вибрати ланч за 99 гривень з двох страв або пообідати трьома стравами за 139 гривень.
У постійних гостей є навіть улюблені столики і офіціанти. У звичайні дні час очікування замовлення - близько 20 хвилин. Часто гості фотографують їжу, частіше це роблять дівчата, але й хлопці знімають для Інстаграма. Родзинка нашого ресторану - водоспад біля входу, гості люблять робити селфі біля нього. Взагалі інтер'єр світлий, яскравий, демократичний.

14 лютого в День закоханих була цікава історія: хлопець сказав, що збирається зробити пропозицію своїй дівчині. Попросив викласти великий набір ролів в формі сердечка, посередині поклав колечко. Всі плескали і раділи за них. Дівчина сказала йому «так». Було дуже романтично.
Джерело: http://project.weekend.today/food_mood_in_prospekt

Дізнавайся першим про розпродажі та новинки! Підписуйся на розсилку!