час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Демократичний бренд FLO – вперше в Києві для українських покупців у ТРК «Проспект»
27-11-2020

26 листопада у ТРК «Проспект» відбулось урочисте відкриття нового взуттєвого магазину турецького бренду FLO. З цієї нагоди до вітального слова були запрошені Ягмур Ахмет Гульдере, Надзвичайний та Повноважний посол Турецької республіки в Україні, Бурак Пеліван, президент Асоціації турецько-українських відносин, Мехмед Алі, регіональний директор Flo в Україні, Анна Чуботіна, CEO Arricano та Денис Корнута, директор із оренди Arricano. Як міжнародна делегація, так і представники приймаючої сторони високо оцінили стиль, оформлення, асортимент та стандарти сервісу компанії FLO.

Це яскравий магазин площею 420 кв.м., зі зручною викладкою товарів та сегментацією товарів для різних аудиторій покупців: жіночий та жіночий спортивний, чоловічий та чоловічий спортивний, а також дитячий відділи. Важливу увагу в магазині приділено темі безпеці. На інформаційних постерах – звернення до покупців із проханням приміряти взуття по одній людині у спеціальних зонах, де розміщені комфортні пуфи та стільці. На спеціальному стенді опублікована корисна конс’юмерська інформація та опис позначуваних символів щодо того, з якого матеріалу виготовлене взуття.  

Як для батьківщини бренду FLO, так і для української сторони – компанії Arricano, відкриття магазину має стратегічне значення. Як зазначив  у своїй промові Ягмур Ахмет Гульдере, Надзвичайний та Повноважний посол Турецької республіки в Україні: «Туреччина – один із найбільших інвестиційних партнерів України. Лише за останній рік відбулися дві офіційні зустрічі президентів України та Туреччини. А це означає, що у нас багато спільних планів у різних площинах співпраці, щоб розвивати економіки наших країн».

«Ми раді вітати бренд FLO у галереї ТРК «Проспект». Переконана, що українські споживачі оцінять демократичність цінової політики, клієнтоорієнтований сервіс та зручність магазину. Особливо приємно, як команда FLO відчуває тренди ринку та потребу в сегменті спортивної моди. А навігація в магазині одразу зорієнтує гостей, де розміщені відповідні моделі за стилем», – прокоментувала Анна Чуботіна, CEO Arricano.

«Для мене сьогодні – це історичний день, адже ще одна турецька компанія вийшла на український ринок, незважаючи на пандемію. FLO – це один із найвідоміших та популярних брендів взуття в Туреччині. Переконаний, що знаменитим та улюбленим він стане і в Україні», – доповнив Бурак Пеліван, президент Асоціації турецько-українських відносин.

«Раніше я обіцяв, що в ТРК «Проспект» будуть яскраві відкриття брендів. FLO – це одна із найочікуваніших новинок тенант-міксу у ТРК «Проспект». У магазині можна знайти та вибрати взуття від знаних турецьких виробників. Lumberiack sport, Kinetix, Polaris, Dockers by Gerli – це лише кілька назв із усього переліку взуттєвих брендів у магазині FLO. Ну а повідомлення «Краща ціна» та знижки здивують та мотивують здійснювати покупки», – резюмує Денис Корнута, директор із оренди торгових площ компанії Arricano. 

Спеціально до відкриття FLO у ТРК «Проспект» та Black Friday у магазині діють знижки від 20% на весь асортимент. 

Відео репортаж про відкриття магазину – за посиланням https://www.facebook.com/prospekt.ua/posts/3531566496933068 
Фоторепортаж – https://www.facebook.com/prospekt.ua/posts/3532334586856259