час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Десять думок про виставку в ТРК «Проспект»: Артем Шлапак, керівник проєкту Malls Club
16-07-2020

Артем Шлапак, керівник проєкту Malls Club, розповів про спогади, що нахлинули на нього при перегляді виставки «ArtFashion: від 20-х до 20-х»:

Артем Шлапак, керівник проєкту Malls Club, розповів про спогади, що нахлинули на нього, при перегляді виставки «ArtFashion: від 20-х до 20-х»:
- Мої асоціації з ТРК «Проспект» і компанією Arricano - це абсолютна душевність і логічність комунікацій. Сьогоднішня виставка підтверджує, наскільки правильно вибудувана комунікація зі споживачем.

Емоції від виставки повернули мене в дитинство. Нещодавно я був у батьків, переглядав старі фотографії, особливо мамину весільну сукню. Я не просто переглядав, а дивився на них усвідомлено, як доросла людина. Стенд з іграшками найбільше привернув мою увагу, тому що моя мама була завідувачкою складу дитячих іграшок. Думаю, проєкт «ArtFashion: від 20-х до 20-х» точно викличе у глядачів рефлексії, бажання згадати минуле, погортати альбоми.

Після двох місяців суцільного онлайну ця виставка стала моєю офлайн подією номер один. Причому вийшла вона неймовірно душевною, напевно, тому що творцям вдалося зберегти емоції з минулого і вдало перенести їх в сучасний світ.

Читайте про виставку в ТРК «Проспект» за посиланням: https://www.facebook.com/events/626556774882748/

Більше інтерв'ю і вражень про виставку читайте на сайті ТРК «Проспект», мережах «Інстаграм» і «Фейсбук».

Актуальний хештег проєкту «#ArtFashion: від 20-х до 20-х»: #ArtFashion_prospekt

Джерело: https://projects.weekend.today/prospekt_artfashion