час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

До уваги спортсменів та спортолюбів!
11-05-2021

У ТРК «Проспект» урочисто відкрився Decathlon – перший магазин французького спортивного бренду на лівому березі та третій загалом в Києві. На просторі площею 1700 кв. м представлені товари для 70 видів спорту. До того ж речі бренду охоплюють різні рівні спортивної підготовки – від новачків до профі.  

Лівий берег столиці – це понад 100 різноманітних спортивних шкіл та гуртків, фітнес-центрів, басейнів, футбольних клубів, а також осередків, де проходять заняття з тенісу, настільного тенісу, боксу, йоги, різних видів бойового мистецтва, танців. Тож Decathlon у ТРК «Проспект» зі своїм асортиментом зможе задовольнити попит локальної спортивної спільноти. 

«Готуючи до відкриття “проспектівський” Decathlon, ми робили ставку не на кількість товарів, як у його київських попередниках. Навпаки – зосередились на тому, щоб презентувати саме ті товари, які відповідають запитам аудиторії, та сегментувати їх»,  – зазначає директор Decathlon Prospekt Олег Петришин. 

Одна із переваг магазину – товари можна випробувати перед покупкою. Тож є можливість закинути м’яч в баскетбольний кошик, покататися на самокаті, розкласти і скласти інноваційну палатку або ж постріляти із лука. Тож візит до Decathlon – це додаткова розвага для тих, кому замало шопінгу, кіно та фудкорту. 

За словами директорки із комунікацій ТРК «Проспект» Олени Обухівської, у брендів «Проспекту» та Decathlon багато спільних цінностей – інноваційність, технологічність та екологічність. Адже у торговому центрі постійно реалізовуються просвітницькі проєкти, які мотивують відвідувачів розвиватись та міркувати над актуальними питаннями.