час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Fashion&Profession у ТРК «Проспект»: особисті переконання Армена Варданяна
11-06-2021

Тренер збірної України з греко-римської боротьби Армен Варданян долучився до проєкту Fashion&Profession у ТРК «Проспект» та пояснив, чому любить класику.

«Боротьбою почав займатись у дитинстві. Хоча у тренувальну залу мене привів випадок, спорт став улюбленою справою на все життя. Зараз я треную Національну збірну з греко-римської боротьби і працюю над тим, щоб команда успішно виступила цього року на Олімпійських іграх в Токіо. На мою думку, мої вихованці найкращі. 

Одним із найвидатніших представників у своєму ремеслі вважаю Олександра Кареліна, багатократного олімпійського чемпіона. Він, як і я, завжди прагне перемагати. Та й загалом мені здається, що найправильніше – на шляху до перемоги відкидати все другорядне та не пропускати тренування. 

Як на мене, греко-римська боротьба – наймужніший вид спорту, а ще це класика, де грає роль не лише фізична сила, а й інтелект та стратегія. Можливо, моя тяга до класики проявляється ще й у тому, що в моєму гардеробі завжди знайдеться місце для одягу в класичному стилі. 

Мені до вподоби smart-casual – елегантна повсякденність. Головне, щоб було зручно і практично. Образ готую звечора, однак як він виглядатиме остаточно, вирішує мій настрій. 

До оновлення гардеробу підходжу натхненно та без зайвих роздумів: що сподобалось – те й купую». 

Виставка Fashion&Profession у ТРК «Проспект» триватиме до 14 червня.