час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Happiness united OffTop від «Сільпо» в ТРК «Проспект»
14-12-2020

У ТРК «Проспект» відкрився новий атмосферний магазин позитиву OffTop від «Сільпо». Його площа становить 130 кв.м., де секціями викладені найнеобхідніші товари швидкого вжитку. На разі основна частина представленої продукції присвячена новорічній тематиці – гірлянди, дощики, ялинкові іграшки та прикраси, скляні кулі зі снігом та святкова атрибутика.
 
Поряд із яскравими блискучими новорічними секціями розміщені товари для дому та декору – посуд, шкатулки, ароматизовані свічки, еко-сумки, блокноти та канцелярія, приладдя для бані та ванної кімнати, аксесуари для гаджетів, годинники та будильники, яскраві органайзери та бокси.
 
OffTop позиціонується як happiness united, в стилі гю́ґе по-українськи (hygge – це данське слово, яке означає настрій затишку та комфортного спілкування з почуттям благополуччя і задоволеності).  Мотиви здійснити покупку в OffTop найрізноманітніші – подарунок дітям та друзям, підняття настрою, створення домашнього затишку.
                                                                                                                              
Магазин оформлений у лаконічному еко-стилі, тож покупець може легко оглянути викладку, яка так і мотивує придбати більше яскравого, цікавого та новорічного.
 
Більше фото OffTop за посиланням: https://www.facebook.com/prospekt.ua/posts/3578873165535734