час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Як знімати їжу красиво: інтерв'ю з Ольою
11-04-2019

23 березня у ТРК Проспект пройшов майстер класс «Як знімати їжу красиво: Лайфхаки та підказки від фуд-фотографа Ганни Логачової».
Вікенд запитав у відвідувачів ТРК "Проспект", де вони шукають джерела натхнення та що нового дізнались від нашого лектора.
Я дуже люблю фотографувати їжу: вся моя сторінка у Фейсбуці - це або селфі, або фоточки їжі. Тому корисно було послухати про те, як можна знімати їжу вдома, біля вікна, робиш розкладку за допомогою підручних предметів. Сподобалося, що Аня так докладно розповіла про основні правила світла і композиції, зупинилася на реквізиті - що можна і чого не можна. Мені було б цікаво ще дізнатися, як знімати в кафе або ресторані при недостатньому освітленні.
Раз на тиждень я буваю в «Проспекті», часто обідаю або вечеряю на фудкорті. Мій улюблений заклад - «Бринза-бар», там дуже смачний «Шопський» салат, відмінні варенички. А ще вони готують найсмачніші деруни в Києві. Звичайно, якщо думати про візуальні складові для фото їжі, тут виграє Salateira - їхні салати мають приголомшливу кольорову гаму.
Джерело: http://project.weekend.today/foodphoto_prospekt