час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Леся Самаєва на Meet&Talk у ТРК «Проспект»
08-09-2020

12 вересня в ТРК «Проспект» відбудеться ексклюзивна зустріч із Лесею Самаєвою, Заслуженою артисткою України, акторкою Театру драми та комедії на лівому березі Дніпра. 
У театрі Леся грає вже понад 25 років, у кіно – 20. Вона виконавиця низки головних ролей, а її герої – яскраві, мотивуючі та реальні персонажі, яким глядачі вірять.
Персональний імідж Лесі Самаєвої – стильна українка, турботлива мама та дружина. Вона вміє керувати своїм часом, активно бере участь на знімальних майданчиках, спілкується зі спільнотою своїх шанувальників та популяризує у суспільстві сімейні цінності та українське кіно. 
Про все це, а також про мрії, плани, стосунки із чоловіком та донькою, друзями та колегами, стиль та шопінг, поговоримо на Meet&Talk у ТРК «Проспект» - «Жіночі ролі у повсякденному житті». 
У головних  ролях Meet&Talk у ТРК «Проспект»:
Леся Самаєва – запрошена зіркова гостя, щоб поділитися особистими лайфхаками про те, як все встигати та отримувати задоволення.
Олена Обухівська – ведуча заходу Meet&Talk 
Відвідувачі ТРК «Проспект» - учасники Meet&Talk, можуть задавати питання, фотографувати, тегати та записувати відео
Підписники соціальних мереж ТРК «Проспект» - глядачі прямої трансляції Meet&Talk із тогровельно-розважального комплексу. Можуть задавати питання, коментувати, лайкати, робити репости.
Початок зустрічі із Лесею Самаєвою на Meet&Talk у ТРК «Проспект» - о 16:00.