час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

MOOD плюс FOOD: Їжа як арт-обєкт сучасного фотомистецтва
28-09-2020

Гастрономічна культура – це про те, як і що споживають українці, які страви готують вдома та замовляють у ресторані. Останнім часом активізується тренд фотографувати їжу. Тому все частіше у музеях та арт-галереях презентують фуд-виставки. Вони  часто проходять у Німеччині, Об’єднаних Арабських Еміратах, Італії, Франції та США. Наприклад, минулого року ярмарок Anuga, що регулярно відбуваються у Кельні, зібрав 7590 експонентів та близько 170 тисяч відвідувачів. Звісно, захід вимагає неабиякого рівня підготовки та зусиль, тому Anuga влаштовують раз на два роки. 
Виставка Gulfood, яку проводять раз на два роки у Дубаї, є так званим містком між Сходом і Заходом у сфері продовольства. У 2019 році її відвідало близько 98 тисяч людей. Серед них – власники супер- і гіпермаркетів, бакалійних магазинів, виробники, дистриб'ютори продуктів і напоїв, ресторатори, зокрема і ресторани швидкого харчування, державні департаменти, які відповідають за постачання для лікарень, госпіталів, цивільних і оборонних об'єктів, транспортні компанії, нічні клуби і готелі. Тобто їжа – важливий елемент для роботи багатьох структур. 

У ТРК «Проспект» погоджуються, що справи справами, а обід за розкладом, тому теж влаштували фуд-виставку в стилі «MOOD плюс FOOD». Тобто їжа як арт-об’єкт сучасного фотомистецтва. Особливо актуально насолодитися смаком після шопінгу, коли все купили. 

Як виглядає піца, курячі крильця, салат «Цезар», роли, бургери тощо у збільшеному фотоформаті, над якими працювали не лише майстер-шефи, але і фуд-фотограф та фуд-стиліст Дмитро Сандрацький. 

Час насолоджуватися стравами, а ще – споглядати її багатогранність та привабливість на фуд-виставці в стилі «MOOD плюс FOOD» у ТРК «Проспект».

Велкам до ТРК «Проспект» наповнюватись та насолоджуватись!