час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

На старт! Увага, спортивне свято у ТРК «Проспект»!
06-05-2021

ТРК «Проспект» відновив свою роботу, і з цієї нагоди запрошує своїх відвідувачів на спортивне свято, яке відбудеться 7 травня. Адже вдалий шопінг-старт варто закріпити враженнями та особистими спортивними досягненнями. 

Під час свята воркаут-команда влаштує силовий перфоменс для гостей торгового центру та проведе для них майстер-клас. А після цього відбудеться змагання між членами команди та відвідувачами. Тож краще приходити на захід з родиною чи друзями, аби було більше шансів перемогти. 

Дух азарту у ТРК «Проспект» підтримуватиме команда запальних черлідерок. Вони демонструватимуть свою танцювальну майстерність та скандуватимуть тематичні заклики. Все як у стрічці «Досягни успіху». 

Також гостей торгового комплексу чекає чимало спортивних конкурсів, які анонсуватиме ведучий. 

Початок – о 17:00.  

Є ще один привід завітати до ТРК «Проспект» 7 травня – на офіційне відкриття магазину Decathlon, в якому представлено товари для понад 70 видів спорту. Бренд готує для покупців знижки та цікаві активності: квест, спортивні розваги, зустрічі із зірковими гостями. Детальніше про це за посиланням: https://prospekt.com.ua/ua/news/prospekt-na-start-uvaga-vidkritta-decathlon

Важливо: у торговому центрі варто дотримуватись респіраторного етикету та соціальної дистанції.