час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Навіщо закоханим астрологиня у ТРК «Проспект»
11-02-2021

14 лютого улюблений для багатьох гостей торговельно-розважальний комплекс «Проспект» перевтілиться у новий соціальний простір для закоханих. Ну а що потрібно закоханим? Зірки з неба, космічна любов, фото в обіймах, поцілунки, кава, подарунки.... Адже закохані фантазують більше. У ТРК «Проспект» все передбачено, навіть сеанс передбачень від астрологині Аліни Шубської – київської блогерки і трендсеттерки, яка здатна перетворити будь-який інформаційний привід на феєрверк емоцій і говорить на теми, що бентежать інших. 
У ТРК «Проспект» усім охочим Аліна подивиться їхні натальні карти, визначить сфери, в яких варто розвиватись та заробляти, а закоханим підкаже, як зміцнити стосунки.
Ви можете сказати: «Та я в це не вірю!», але ж все одно почнете розпитувати батьків про точний час свого народження та читати опис знаку зодіаку вашої коханої людини. Бо хто ж не хоче дізнатись більше про себе та свою долю?
Астрологиня працюватиме в ТРК «Проспект» з 15:00 до 20:00.
Завітайте раніше, аби зайняти чергу
І зверніть увагу: кожен, хто зробить покупки від 500 грн у будь-якому магазині ТРК «Проспект» (окрім гіпермаркету «Ашан») 14 лютого, зможе долучитись до розіграшу смартфону vivo Y31. Більш детально за посиланням: https://prospekt.com.ua/ua/news/prospekt-u-vsesviti-trk-prospekt-z-vivo-ta-fokstrot-podarunki-za-ceki