час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Нова колекція Spring|Summer 2020 від бренду VIF вже у BAGSetc!
06-03-2020

У новій рекламній кампанії бренду VIF увазі глядачів представлена ​​сучасна урбаністка - модна, успішна молода дівчина, яку «застукали» на брущатих вуличках нашої столиці серед затишних житлових будиночків і кафе. Вона зображена в звичних образах традиційної міської жительки: що поспішає на роботу, насолоджується кавою в невеликому вуличному кафе, а також біжить в грайливому настрої на романтичне побачення.
Це ті амплуа, в яких опиняється кожна дівчина щодня! Тому колекція Весна- Літо 2020 від VIF - це динамічна колекція для кожної з нас! Для тієї, яка щодня стикається з офісними негараздами, яка займається спортом, подорожує, зустрічається з подругами або з нетерпінням чекає побачення! Це колекція, яка відмінно передає хвилю сучасного міста і його динамічну атмосферу. Рекламна кампанія демонструє, що нова колекція буде доречна для жінок різних типажів і вікових груп. Сумки VIF - must-have у міських модниць.
Колекція Spring|Summer 2020 року - це більше, ніж просто модні та практичні сумки та взуття. Це власний шлях самовираження, який може разюче відрізнятися у різних жінок, тому що кожна з них - неповторна особистість з власною історією і поглядами на життя, які обов'язково знаходять відображення в їх образах. А сумка з нової колекції VIF мережі BAGSetc - це лише вдалий інструмент для самовираження, що дозволяє при цьому завжди залишатися самою собою. Тільки до 9 березня на весь жіночий асортимент діє знижка 25%!