час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

«Проспект-респект» – це про різноманіття пропозицій
30-09-2021

За 7 років ТРК «Проспект» сформував навколо себе віддану аудиторію. І це досягнення в умовах постійної конкуренції, адже за увагу відвідувача доводиться змагатись як з іншими соціальними просторами, так і онлайн-майданчиками. Результати дослідження симпатій гостей ТРК свідчать: найбільше «Проспект» цінують за приємну атмосферу. Так, її не можна торкнутися й чітко описати, але для кожного це щось своє: 
•    архітектура
•    простір
•    можливість дистанціюватися від людей і в той же час залишатись у відкритому соціумі
•    живе спілкування з продавцями-консультантами
•    неспішні прогулянки по магазинах, які можна порівняти з екскурсіями, особливо під час оновлення колекцій

Для третини опитаних важливим є такий чинник як вибір магазинів. У ТРК «Проспект» представлено понад 140 українських та міжнародних брендів, серед них – Decathlon, LC Waikiki, New Yorker, Mango, Colin’s, Foxtrot, Eldorado, Smyk, FLO.

26% респондентів йдуть до торгового центру за насиченим дозвіллям. І вони його знаходять, коли з друзями чи родиною вирушають до кінотеатру Multiplex, влаштовують посиденьки на красивому фудкорті, пробують різні види спорту у Decathlon та тестують гаджети у магазинах техніки. 

16% гостей прямують до торгового центру, щоб взяти участь в заходах. А подій у ТРК «Проспект» проводиться чимало: з нагоди свят, спортивні активності, тематичні фестивалі, майстер-класи. Вже цієї суботи, 2 жовтня, у торгово-розважальному комплексі відбудеться День народження, під час якого виступить українська співачка MamaRika. Детальніше про івент: https://prospekt.com.ua/ua/news

ТРК «Проспект» захоплює аудиторію і впевненим шопінгом, тобто можливістю приміряти одяг чи взуття, оцінити якість матеріалу, проконсультуватись з продавцем. Це те, чого не може запропонувати онлайн попри його швидкість та розвинену доставку. 

А за що ви цінуєте «Проспект»?