час роботи
ТРК 10:00 - 22:00
UA
EN

НОВИНИ

Шукати скарби у фентезі-світі: пригоди з Деснянкою у ТРК Проспект
08-12-2021

Вже скоро в Києві відкриється портал до чудес, діяти він буде протягом місяця. Програму пошуку скарбів розробили в Деснянському районі, де 19 грудня стартує онлайн-квест «Новорічні пригоди Деснянки» з елементами доповненої реальності. Деснянка — це фея, яка допоможе вправляти з завданнями та знаходити цікаві місця на території найбільшого району Києва.
«Друже, цей Новий рік буде особливим. Я проведу тебе унікальними місцями Деснянського району за допомогою ігрового квесту. Головна героїня квесту Деснянка вже чекає на тебе», — запевняє голова Деснянської РДА Дмитро Ратніков.
Дуже зручно, що різні локації учасники можуть проходити у різні дні протягом усього місяця. Оскільки серед завдань квесту є побачити найгарніші ялинки району, то обов’язково завітаємо до ТРК "Проспект". Радимо взяти з собою гаджет з інтернетом, виділити день на цей візит, щоб виконати умови квесту, отримати винагороду за це виконане завдання та гарно провести час на святкових локаціях комплексу.
Також учасники квесту зможуть встановити вдома віртуальну ялинку, станцювати з Миколайчиком, зробити селфі з Санта-Клаусом та навіть сісти у сані з оленями у доповненій реальності.
Як встановити додаток та пройти квест: https://kyivmaps.com